Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez barátság extrákkal lenne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez barátság extrákkal lenne a részéről?

Figyelt kérdés
Randizgatunk már egy ideje, szex is volt. Részemről egyértelművé tettem, hogy párkapcsolatot keresek. Ugyanakkor pl legutóbbi találkozás óta, ami múlt csütörtökön volt, nincs szó a következő találkozóról. Írogat minden nap, milyen napom volt, hogy vagyok, jó reggelt, jó éjszakát. Részemről egyértelmű lenne, hogy megkérdezem, mikor látom legközelebb a nőt, akivel együtt akarok lenni. Rákérdezhetek én is, de futni nem akarok egy pasi után sem.

2024. febr. 22. 09:11
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
100%

27

Akkor megint itt tartják :D valaki jól meg tud dugni, de emberileg nem tudtok egymassal mit kezdeni, aztán nézel, hogy mi van.

Tehát ha a szex nem megy, azon isten ments, hogy próbáljátok javítani, az instant kuka, de ha a kommunikáció nem jó (ami egy ÓRIÁSI felkiáltójel egy kapcsolat elején), azon persze dolgoznál. Na ezért nincs egészséges kapcsolatod.

A szexen sokkal könnyebb javítani, mint a kommunikáción, mert az túl sokmindenen alapszik ahhoz, hogy néhány beszélgetés után meg lehessen oldani. A kommunikáció a jelleme ok fakad, a szex ezzel szemben csiszolható.

De mondom meg egyszer, sok sikert :D

2024. febr. 22. 11:29
 32/50 anonim ***** válasza:
67%

Amúgy én szerintem nincs azzal baj, hogy 2 hónap után feküdtél le vele sőt azzal se, hogy kifejtetted, hogy párkapcsolatot akarsz. Inkább azzal van, hogy nem vagytok egy hullámhosszon. Nem tudod, hogy szerinte automatikus hogyha hazaér akkor találkozni szeretne veled.

Stresszelsz miközben megmondta neked, hogy komoly kapcsolatot szeretne szintén.

Nem bízol benne még egy kicsit se. Hibáztatod őt merthogy gondolatolvasást "vár el" tőled. Pedig ez egya nem igaz.

Szerintem nem fog működni ez a dolog, mert teljesen más csónakban eveztek személyiséget nézve hiába a végcél egyforma.

Olyan szinten nincs önbizalmad, hogy túlkomplikálod és az lesz a veszted. Egyébként mint írtam 30-ként fennáll. Nem a barátod, de nem is lesz több, mert bele fog unni, hogy megkérdezőjelezed a viselkedését.

2024. febr. 22. 11:36
 33/50 A kérdező kommentje:

32- igazad van abban, hogy bizalmatlan vagyok. De azért nem tudom még, hogy mi mit jelent, mert nem ismerem! Ezt meg tanulni kell, nem? Ha látom, hogy nála mi mit jelent, akkor nyilván nem fogok még két hónap múlva is megkérdőjelezni dolgokat. Ehhez bizalom kell, amit meg ki kell építeni.

31- "de emberileg nem tudtok egymassal mit kezdeni, aztán nézel, hogy mi van."- azért mert felmerül egy konfliktus, vagy inkább félreértés, az számodra már azt jelenti, hogy emberileg nem tudunk egymással mit kezdeni? A te gyönyörű kapcsolatodban soha, egyszer sem merült fel olyan téma, amit meg kellett volna beszélni, mert félreértés volt? Nahát, ez csodálatos, ilyet én még nem is láttam!

2024. febr. 22. 11:54
 34/50 A kérdező kommentje:

31-"A szexen sokkal könnyebb javítani, mint a kommunikáción, mert az túl sokmindenen alapszik ahhoz, hogy néhány beszélgetés után meg lehessen oldani. A kommunikáció a jelleme ok fakad, a szex ezzel szemben csiszolható."-ezt pont fordítva gondolom.

A szex alaphabituson alapszik, ami nehezen változtatható.

A félreértéseket kommunikációval, amire amúgy nyitott, lehet javítani.

2024. febr. 22. 12:04
 35/50 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező ha bizalmatlan vagy akkor minek feküdtél le vele? Ha nem ismered olyan mélységben akkor ismét minek szexeltél vele? Ha meg alapjáraton bizalmatlan vagy, mert csalódtál eleget akkor minek akarsz párkapcsolatban élni?

Nincs önbizalmad, nem hiszed el mélyen legbelül, hogy kellhetsz valakinek azért amilyen vagy.

Mellé még van egy elképzelésed, hogy miszerint is kellene lezajlania egy ismerkedési szakasznak, sőt egy kapcsolatnak és ha a másik nem hozza, adja azt a szerepet akkor már minden dől mint egy kártyavár.

Ki vagy akadva azon, hogy nem írta a találkozást holott ír neked, tartja veled a kapcsolatot.

Ilyen mértékben való hiányosságokkal a te részedről jöhet akármennyi férfi az életedbe, alá fekhetsz 100-nak is, lehet is veled kapcsolatban 50 férfi is te akkor is tönkreteszed magad, őket és értelemszerűen a kapcsolatokat is. Elosz magaddal kéne kezdeni valamit magabiztosságot illetően és el kéne felejteni a forgatókönyvet a fejedben.

2024. febr. 22. 12:05
 36/50 anonim ***** válasza:
100%

"Részemről egyértelmű lenne, hogy megkérdezem, mikor látom legközelebb a nőt, akivel együtt akarok lenni. Rákérdezhetek én is, de futni nem akarok egy pasi után sem."

Nem futás ha az a hülyegyerek érdeklődik felőled. Büszke vagy a nagy semmire. Hogyan vegyen téged komolyan ha te se veszed saját magad annak? Egy kapcsolat oda-vissza működik és természetesen kéne lefolydogálnia. De nem úgy, hogy lesed mit tesz ő, mit csinál és még többet vársz el.

Nyugodtan fel lehet dobni mikor van ideje talizni. Nem szégyen nőként kezdeményezni egy találkozót főleg, hogy eddig ő volt a kezdeményező fél és kíváncsi rád.

Attól, hogy nőből vagy nem vagy a világegyetem lényege. El vagy tájolódva nagyon. De ez mind, ez a sok negatívum a kisebbségi komplexusból fakad.

Javítani kéne rajtuk, de nem hiszem, hogy párkapcsolat alatt sikeres lehetnél. "Én idő" munka. Na de tessék a koronát levenni a fejedről, visszaterni a földre ha érdekel a pasas.

2024. febr. 22. 12:12
 37/50 anonim ***** válasza:
Nem, két hónap után nem merült fel semmi ilyesmi és az sem, hogy szar a kommunikáció. De mondom megint, te tudod.
2024. febr. 22. 12:22
 38/50 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit vicces, hogy te ismeretlenül (még annyit sem tudsz a kapcsolatomrol, mint amennyit te ide kiírtak nekünk) oltogatod a kapcsolatomat, miközben nem sikerül normálisan kommunikalnod a palival, akivel lefekszel. Nem nálam vannak gondok :D
2024. febr. 22. 12:24
 39/50 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásokat!

A következőket tanultam ma meg:

- párkapcsolata csak tökéletes embereknek lehet, akiben bizonytalanság, bármilyen hiba van, az bele se kezdjen semmibe.

- amelyik kapcsolatban bármilyen kommunikációs probléma felmerül, ott a felek kommunikációképtelenek, tehát kuka

- szexelni csak akkor szabad, amikor már teljes mértékben kiismertük a másikat, tehát minden reakcióját pontosan ki tudjuk számítani

- akiknek itt kapcsolatuk van, önmagukkal és a párjukkal is tökéletesen tisztában lévő emberek, akiknél konfliktus, kommunikációs zavar sosem merül fel, hiszen tökéletesen ismerik önmagukat és a párjukat is.

Köszönöm az információkat, ma is tanultam valamit!

2024. febr. 22. 13:11
 40/50 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező én nem rosszból írtam neked a valaszokat hanem azért, hogy hátha elgondolkodsz rajtuk, de látom fölösleges ezt is írnom mivel meg vagy sértődve. Figyelj, még egyszer leírom neked, hogy nem azzal van a baj, hogy szexeltél vele 2 hónap után, vagy, hogy nem akarsz laza kapcsolatot egyáltalán. Hanem azzal, hogy nem vagy jó emberismerő, nem tudsz ismerkedni/lehet ő se tud és az, hogy nincs önismereted sem.

Komoly hiányosságaid vannak és kompenzálni akarod őket egy partner által olyan módon, hogy ugráljon körbe, legyen készenlétben állandóan, de te vissza nem adsz semmit, vagy a töredékét sem. Így nem lehet kapcsolatot fenntartani.

Rákérdeztél miért nem hívott randizni, elmondta, megírta, hogy szerinte automatikus a találkozó és te annak ellenére kiírtál egy kérdést barátság extrákkal címen!!!

Nem hiszel neki pedig nem úgy tűnik, hogy átvág téged a leírtak alapján.

Most akkor áruld el nekem ha gondolod, hogy akkor hogyan akarsz egy jól működőképes kapcsolatot kialakítani.

Beszélgethetsz vele, ismerkedhetsz vele, de ha nem tudsz benne megbízni, vagy nem tetszik ahogy viselkedik merthogy neki kötelessége téged keresni, lesni a kívánságaid akkor fölösleges az egész huzavona, mert lényegében nem ő vele van a probléma hanem veled és megtehet érted bármit tényleg neked akkor is kevés lesz az önértékelési zavaraid miatt. Érted?

2024. febr. 22. 13:25
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!