Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez barátság extrákkal lenne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez barátság extrákkal lenne a részéről?

Figyelt kérdés
Randizgatunk már egy ideje, szex is volt. Részemről egyértelművé tettem, hogy párkapcsolatot keresek. Ugyanakkor pl legutóbbi találkozás óta, ami múlt csütörtökön volt, nincs szó a következő találkozóról. Írogat minden nap, milyen napom volt, hogy vagyok, jó reggelt, jó éjszakát. Részemről egyértelmű lenne, hogy megkérdezem, mikor látom legközelebb a nőt, akivel együtt akarok lenni. Rákérdezhetek én is, de futni nem akarok egy pasi után sem.

2024. febr. 22. 09:11
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
Szóval megindítottad a szakítást. Írásban. Nem élőben, szemtől szemben.
2024. febr. 22. 09:45
 12/50 A kérdező kommentje:
10- mások vagyunk, én addig semmiképpen nem jelenteném ki, hogy "együtt vagyunk" amíg nem volt szex. Nekem az egy olyan alapvető része a kapcsolatnak, ami ha nem működik jól, akkor én sem akarnám folytatni.
2024. febr. 22. 09:45
 13/50 A kérdező kommentje:
11- nem indítottam meg a szakítást, miért írod ezt? Csak kommunikációt kezdeményeztem arról, hogy zavar, nem látok tisztán vele kapcsoaltban.
2024. febr. 22. 09:47
 14/50 anonim ***** válasza:
66%

13# "Nekem az egy olyan alapvető része a kapcsolatnak, ami ha nem működik jól, akkor én sem akarnám folytatni." ( Mármint a szex)

Na látod, ebben tökéletesen egyetértek veled,váz időpont a probléma sokszor, ahogy nalad is.

Ugyanis ha az első randin lefekszel valakivel, és nagyon jó a szex, akkor az már neked párkapcsolat?....

Mi lenne, ha előbb egy bizalmi -; érzelmi kapcsolatot alakítanál ki, aztán jöhet a szex, és ha az is jó, akkor jöhet a kapcsolat...🤔🤔

2024. febr. 22. 09:53
 15/50 A kérdező kommentje:

14- de hát szó sincs róla, hogy az első randin lefeküdtem volna vele!

Megért a helyzet a szexre, hogy tovább tudjunk lépni. Szex nélkül nem alakítok ki érzelmi kapcsolatot, nekem az része ennek a folyamatnak. Ergo, nem tudok beleszeretni olyanba, akivel nem tudom, hogy működik-e ez a része a dolognak.

Ami döcögős, a kommunikáció. Azóta csetelgettünk, szerintem ő azt hiszi, hogy azért mert neki valami egyértelmű, mármint hogy fogunk találkozni, akkor az a másiknak is az. De kommunikáció nélkül ez nem derül ki.

2024. febr. 22. 09:59
 16/50 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, én sem futok férfiak után, de nekem párkapcsolatban már evidens, hogy én is írok, hogy mikor találkozzunk, itt már nem futásról van szó, legalábbis ha csak 1-1 alkalom, akkor nem. Ha hosszútávon alakulna úgy, hogy már hatodjára kell nekem találkozást erőltetni, akkor gondolkodnék el azon, hogy itt valami nem stimmel.

Írtad, hogy vidéken van, simán lehet, hogy úgy van vele, hogy majd ha hazajön, akkor foglalkozik ezzel, hogy mikor találkozzatok, nem mindenki olyan, hogy hetekre előre betáblázza a napjait.

2024. febr. 22. 10:09
 17/50 gergelice16 ***** válasza:
76%
Lehet csak más típusúak vagyunk, de nekem a 2 hónap is kevés... Tisztában vagy azzal, hogy a szexnek milyen hatásai vannak a kapcsolatra nézve?
2024. febr. 22. 10:14
 18/50 anonim ***** válasza:
49%

„Igen, most a héten vidéken van, tehát ezért nem is tudtunk találkozni.”

Ezt a fő leírásba is betehetted volna, nem lényegtelen infó. Sokan így rárepülnek, hogy komolytalan, azt közbe meg nem is tudna jelenleg találkozni:-) Meddig van vidéken, és mennyivel előre szoktatok randit megbeszélni? A 16-os minden szavával egyetértek amúgy.

19/50 A kérdező kommentje:
16- igen, ez lehet a konfliktus oka, jól látod. Csak a másik oldalon meg ott vagyok én, fogalmam sincs, hogy akar-e találkozni a hétvégén. Várok, reménykedek. Mivel még friss a dolog, ezért nem tudom, hogy ez most valami hezitálás vagy csak nem jutott még eszébe. De beszélnünk kell erről, mert mások vagyunk, nem tudjuk egymás gondolatait kitalálni.
 20/50 A kérdező kommentje:
18- jogos, ez egy fontos dolog. Pénteken jön vissza. Az zavart össze, hogy csak ennyit írt, hogy pénteken jön vissza, de nem írta, hogy akar látni, találkozzunk. Közben kiderült, hogy neki ez kb természetes, hogy ha visszajön, találkozunk. De én meg nem vagyok gondolatolvasó, ha nem mondja, én ezt honnan tudjam?
2024. febr. 22. 10:16
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!