Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezért tényleg el kell vennie...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezért tényleg el kell vennie az embernek magától a lehetőséget?

Figyelt kérdés

Van egy nő ismerősöm akivel beszélgettem,hogy áll kapcsolati témában és azt mondta,hogy mióta eljött a munkahelyéről kicsit magába fordult pedig ugye rengeteg ismerőse van és nem a munka meg a munkatársak hiányoznak neki hanem az emberek.Szóval,hogy kevesebbet van emberek közt kicsit eltávolodott magától is és így nem akar senkit sem addig míg kicsit helyre nem rázódik.De nekem az jutott eszembe,hogy egy párkapcsolatban sem csak fent van folyton az ember akkor amíg lent van szakítson amikor meg fent akkor össze jöjjenek,aztán így tovább?

És mi van ha az ember sokáig nem érzi magát a topon akkor inkább ne is ismerkedjen?Nekem ez nagyon mai társadalmi trendnek tűnik,hogy csak akkor ismerkedj ha csupa happy vagy,jó tudom ismerősöm a kisugárzását is mondta,hogy nem olyan és ezt mások is észreveszik.Ja meg azt mondta ha ilyen állapotban összejönne valakivel akkor az biztos,hogy nem a megfelelő személy lenne mert neki most nem olyan a kisugárzása.

febr. 21. 13:39
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

18/

Nincs olyan lelki mélyponton,mert akkor semmit nem csinálna de ettől függetlenül pörög,sportol,kirándul csak annyi,hogy a munkahelye otthagyása óta valamennyivel kevesebb emberrel találkozik de ettől függetlenül van sok ismerőse vannak barátai.Meg nem is olyan nő aki szottyadozva ül a sarokban,most is olyan munkát végez ahol emberekkel van kapcsolatban csak kevesebbel mint a boltban.

febr. 21. 21:47
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha az lennél. De nem vagy az. Hozzáhazudod ezt, hogy ne tűnj szánalmasnak, de ironikusan pont szánalmasabbnak tűnsz, mintha azt írtad volna, "igazatok van, nem zaklatom".
febr. 21. 21:48
 23/31 A kérdező kommentje:

22/

Van kedved randizni? 🙂

febr. 21. 22:37
 24/31 Senior Séf ***** válasza:
100%

"Nekem ez nagyon mai társadalmi trendnek tűnik,hogy csak akkor ismerkedj ha csupa happy vagy"

Így is van. Az ismerkedjen aki ADNI tud. A párkapcsolat ugyanis erről szól.

febr. 22. 15:51
 25/31 anonim ***** válasza:
Én is voltam olyan helyzetben, amikor nagyon magam alatt voltam, és nem akartam ismerkedni. Visszatekintve nem látom károsnak a dolgot, főleg azért, mert sajnos rengeteg az a fajta manipulatív f...fej, aki direkt olyanok emberekre utazik, akik maguk alatt vannak és könnyű prédák. Így meg nem adtam esélyt arra, hogy valaki kihasználja a sebezhetőségemet és kihasználjon, bántson vagy belemenjek egy olyan emberrel egy kapcsolatba, aki nem illik hozzám, csak mert "valaki legalább lát bennem vmit ilyen helyzetben is".
febr. 28. 23:54
 26/31 A kérdező kommentje:

25/

Vannak ilyen emberek is de olyan is van,hogy az ember ha elhúzódik lehetőséget bukik.

febr. 29. 00:17
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
26: de az nem világvége, hogy elbukom egy lehetőséget. Én nem hiszek "az igaziban", szerintem több igazi lehet. És ezt amúgy egy nagyon manipulatív genyóságnak tartom, ha vki meghoz egy döntést, és ezzel próbálja meg bárki meggyőzögetni, hogy de hát lehet, hogy életed szerelmét szalasztod el... amúgy ha életem szerelme lenne, akkor kivárná azt az időt, ameddig összeszedem magam, ennyi.
febr. 29. 00:23
 28/31 A kérdező kommentje:

27/

Az a baj,hogy ez nem így van,régen én is hittem a mesékben ma már nem.Abban egyetértek nem létezik az igazi amit a filmekben vetítenek elénk meg sokan próbálnak benne hinni de igen is olyan megesik,hogy valakinek tetszik a másik de a másik mindig a hülyékhez vonzódik és elszalaszt egy olyan embert aki tényleg értékes lett volna.Olyan meg nincs,hogy valaki majd vár a másikra.Sőt sok minden nem úgy van ahogy azt sokan hiszik.Van aki sose szedi össze magát akkor hova várnának rá.

febr. 29. 02:41
 29/31 anonim ***** válasza:

De ez 2 külön dolog.

Nem akar ismerkedni senkivel vs. hülyékkel ismerkedik. Én pl. sosem ismerkedtem hülyékkel, nem vagyok az a típus. Ettől függetlenül igenis volt olyan időszak, amikor nem akartam ismerkedni, és nagyon rossz véleménnyel lettem volna olyanról, aki ezt nem hajlandó tiszteletben tartani és érzelmi manipulációval próbál meggyőzni arról, hogy amit én gondolok, az szar, és miatta változtassak a döntésemen.

Ha meg nem vár... oké, ő dolga. De ne mondja nekem azt, hogy akkor ő lett volna életem lehetősége meg hogy én ezzel hibát követek el. Mert nem biztos.

(speciel most, hogy késznek érzem magam az ismerkedésre, pont sikerült egy olyan férfit kiválasztanom társkeresőn, aki korban hozzám illik, kedves, értelmes, lehet vele beszélgetni komoly dolgokról, hasonló az érdeklődési körünk, hasonló az értékrendünk... nem húztam le magam a WC-n azért, mert nem ismerkedtem egy ideig és nem adtam esélyt akkor egy konkrét Jóskapistának)

febr. 29. 02:49
 30/31 anonim ***** válasza:
Kérdező, miből gondolod, hogy neked egy másik felnőtt ember magánéleti döbtéseibe bele kell szólnod?
febr. 29. 08:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!