Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van érvényessége annak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van érvényessége annak az embernek hűtlenség témában felszólalni, akinek nincs is lehetősége megcsalni a párját?

Figyelt kérdés

Nem azokról van szó, akik azonos neműekkel dolgoznak látástól vakulásig, és nincs ideje, hanem azokról, akik csúnyák, előnytelen külsővel rendelkeznek, és max fizetéssel tudnák megcsalni a párjukat.

Az miért lenne érvényes, hogy olyan dolgokról beszélnek, amik alapból nem történhetnének meg?

2023. okt. 16. 23:32
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
Nem kell mások véleménye szerint élni az életet
2023. okt. 16. 23:37
 2/9 anonim ***** válasza:
76%
Nos, a párjuk is összejött velük. Mégis csak sikerült, akkor is, ha ronda.
2023. okt. 16. 23:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Már miért ne tudna egy csúnya, előnytelen külsejű férfi/nő félrelépni?? Tudod te hány csúnya ember dugott már félre? Csak tágabb ismerősi körben tudnék legalább 6 esetet mondani és akkor még nem is gondoltam át jobban, csak akik így hirtelen beugrottak.

Nyilván nem topmodellekkel/jóképű férfiakkal, na de ők maguk sem azok a szint. Sőt, egyik esetben a csaj tök csinos, ápolt volt és egy tőle sokkal igénytelenebb, rondább pasival ment félre.. Azon mondjuk mindenki pislogott rendesen.

A megcsalás nem kinézettől függ és attól, hogy valaki csúnya és szerinted nem is lenne lehetősége félredugni, még simán lehet hűséges, aki akkor sem lépne félre, ha valójában lenne is rá lehetősége. Nincs összefüggés a kettő között.

2023. okt. 16. 23:55
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
Csak én nem értem miért lenne esélye ronda embernek félrelépni, ha egyszer kapcsolatban van....? :D Láthatóan mégis csak volt lehetősége, miért ne lehetne újra? Csúnya emberek között is vannak, akik félre dugnak, nehogy azt hidd, hogy ne.
2023. okt. 16. 23:56
 5/9 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem a kérdező az itteni incelekre gondol, akik azt állítják, ők bezzeg hűségesek LENNÉNEK. Már, ha lenne párjuk.

Nem, nincs joga.

2023. okt. 17. 00:59
 6/9 anonim ***** válasza:
87%
A volt férjem minden volt csak jóképű nem, mégis meghúzta a fél megyét. Második házasságában él, de a jelleme nem változott.
2023. okt. 17. 04:00
 7/9 anonim ***** válasza:
57%
A lehetőség mindig ott van, csak az a kérdés, hogy élsz vele vagy sem. Én is bűnronda vagyok, mégis voltam házas nő szeretője. Nem minden a külső
2023. okt. 17. 05:00
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs.
2023. okt. 17. 05:58
 9/9 anonim ***** válasza:
90%
Nincs.
2023. okt. 17. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!