Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Összejönnétek egy ilyen nővel? Nem túl sok?
Gyerekként versenytáncolt, elitgimiben tanult, OKTV-helyezéz, két felsőfokú nyelvvizsga, hobbiból fitnesszversenyekre jár, egyetemen OTDK, volt au-pair Amerikában és Erasmuson is volt, neves multinál is volt gyakornok, most PhD-zik.
Ne olyanokat mondjatok, hogy az attitűd és a személyiség a fontos, mert ez nem egy Linkedin-profil.
Nem egy olyan kapcsolatom volt, ahol csak úgy működtek a dolgok, ha a párom úgy tett, mintha én ezeket nem értem volna el, és akárhányszor szembesült ezekkel (hallott németül beszélni, ismerős járt Amerikában, és én is meséltem az élményeimről), mintha khereltek volna.
Karotnyelt, irodista papacukorbogarkaja.
Nekem nincs piejcsdim, de ha nincs melo, fogom magam, lemotorozok a tengerpartra, 32 fokos a viz februarban is :)
39F incel
Ha közszereplő lennél, akkor én inkább hagynám.
De egyébként semmi bajom nincs vele, ha összeillenénk, simán összejönnék vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!