Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Friss kapcsolatom (hölgy) 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Friss kapcsolatom (hölgy) 3 hét múlva válni fog. Ő maradt a közös (nagy) házukban, amit árul, majd osztoznak. Ő azt gondolja, hogy a válásuk után sem látna engem (szívesen) a mostani házukban, csak majd az új lakásban. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
2024. febr. 19. 16:49
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
88%

Ez elég haszonleső hozzáállás, hogy te lusta vagy kitakarítani is meg rendet rakni, hogy vendégfogadásra alkalmas legyen a ház. Cserébe heti 3-4 napot nála vendégeskednél, kaja, pia, zuhany, tiszta ágy, szex. Persze semmi szerelem, mert az a te korodban már nem játszik. Inkább csak kedveled, meg nem ciki vele megjelenni.

Hát én nem csodálkoznék, hogy hosszú távon ez egy nőnél se működik.

2024. febr. 19. 20:28
 42/52 anonim ***** válasza:
92%

Hasonlóan gondolkoznék két okból is.:

Nem kívánok abban a szobában, abban az ágyban szexelni, ahol vele éveken át, ahol a gyerekünk fogant. Akkor se, ha már semmit nem érzek iránta és évek óta nem fekszem le vele.

De nem csak a szex miatt.

2. Nem szeretném, ha velem oldanád meg a lakhatási körülményeid jobbá tételét.

Akkor se, ha te lennél életem szerelme.

Nagy eséllyel a ház miatt maradtak évekig együtt, annak ellenére, hogy évekkel korábban elváltak volna, ha tehetik. Nincs kedve egy hasonló érdekkapcsolatba belekerülni.

Akar téged, de azt akarja, hogy végre őt szeressék és ne a házát.

2024. febr. 19. 20:30
 43/52 anonim ***** válasza:
100%
Friss kapcsolat. Minek költöznétek össze? Ráadásul egy eladás alatt lévő lakásba, ami közös az (ex) ferjel?
2024. febr. 19. 23:36
 44/52 A kérdező kommentje:
#40 - köszi, amit írtál, teljesen egyetértek Veled...jó volt olvasni. Leveled bátorítás számomra...
2024. febr. 19. 23:48
 45/52 A kérdező kommentje:
#41 - Nem ennyire vészes és egyoldalú a helyzet. Nyilvánvalóan nem akarok kihasználni senkit. Egyébként, az előző kapcsolatom is éppen olyan volt. Szerintem, a hölgy is szívesen van a saját lakásában...bizonyos értelemben kényelmes is neki (házhoz jön a pasi)...és arra mindig is figyeltem, hogy anyagi értelemben egalizáljam a költségeket. Pl. az megállapodás volt, hogy mindig, mindenhol én fizetek, amikor házon kívül vagyunk. De, a bnőm is rendes és korrekt volt, mert, amikor sok volt a költség, kérés nélkül ő is hozzájárult...sőt, többször szinte 'erőszakosan' tette ezt, olyankor is, amikor nem is vártam volna. Egyéb iránt, ha nagyon elhúzódna a házeladás, és nem akarja, hogy hozzá menjünk, biztosan teszek erőfeszítéseket annak érdekében, hogy hozzám tudjunk menni. Lehet az is, hogy csak én dramatizálom a házam állapotát...talán nem is annyira reménytelen....
2024. febr. 19. 23:58
 46/52 A kérdező kommentje:

# 42 - A lakhatási körülményeim adottak, nem kell megoldani, az én (szerény) körülményeimnek megfelel, összkomfortos....csak talán mások előtt szégyenleném (okkal vagy ok nélkül, nem tudom). (volt már nálam, az én házamban, randizni (sx) 2 hölgy is - (igaz, nem volt más megoldás).

Tehát, az, hogy én mennék az ő házába (alkalmilag...legfőbb képpen, hogy szerethessem testileg is....). Semmi összeköltözés, semmi együttélés - legalább is egyelőre (ezt ő mondta)...de, nekem nincs is erős szándékom az együtt élésre....összeköltözés pedig kizárt, nincs is értelme....éltem együtt már (2) hölgyel - semmi költözés...csak a személyes használati tárgyak.../ruházat, ilyesmi). Szerintem tudnám én őt szeretni 'úgy rendesen'is (pl. ha meglátnám ruha nélkül, biztosan kihozná belőlem. Egyébként (így-vagy úgy) be is 'van ígérve', hogy mehetek hozzá (a mostani gondolkodás szerint az új lakásába, ha sikerül eladni a nagy családi házat...de, végül már nem tűnt annyira határozottnak azt illetően, hogy ide nem (a nagy házba)...(vagyis, egy kicsit rménykedek, hogy hátha mégis. Persze, nem erőltetem...esetleg csak nagyon finoman próbálkozom

2024. febr. 20. 00:14
 47/52 A kérdező kommentje:
#43 - nem költöznénk össze a nagy házban se - de, a majdani leendő társasházi lakásban se...csak időket szeretnénk együtt tölteni (a házon kívüli különféle programokon kívül lakásban is....) (.....)
2024. febr. 20. 00:17
 48/52 A kérdező kommentje:
És, mi lenne akkor, ha nem egy nagy házban maradt volna egyedül a bnőm, hanem egy lakásban, amit nem ad el.....akkor egyedül élné le az életét a lakásban, mert minden a volt férjére emékezteti...és az a lakhely a volt családját jelképezi a számára?
2024. febr. 21. 02:05
 49/52 anonim ***** válasza:
Ha lelkileg megakadályozná az új életét, nyilván eladná a lakást és máshova költözne, akár új közös otthonba. Ehhez előfordulhat, hogy csak akkor lesz ereje, ha szerelmes lesz.
2024. febr. 23. 12:36
 50/52 anonim ***** válasza:
Ne szégyelld a házad. Ez vagy te. Ha veled akar lenni, akkor fogadja el a körülményeidet is, főleg, hogy ő nem enged be az ő házába. Akkor ez van.
2024. febr. 23. 12:46
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!