Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Friss kapcsolatom (hölgy) 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Friss kapcsolatom (hölgy) 3 hét múlva válni fog. Ő maradt a közös (nagy) házukban, amit árul, majd osztoznak. Ő azt gondolja, hogy a válásuk után sem látna engem (szívesen) a mostani házukban, csak majd az új lakásban. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
2024. febr. 19. 16:49
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
100%

Ha őszintén szereti egymást két ember, mit számít, hogy milyen állapotban van a ház? Kit érdekel, hogy felújításra szorul a házad?

Amikor én megismerkedtem a párommal, mindkettőnknek saját lakása volt, az enyém felújított, a páromé felújítandó. Ő is gyakran mondogatta az elején, hogy nem szívesen vinne fel a lakására, mert az enyémhez képest egy "barlang", de engem nem érdekelt. Vele akartam lenni és csak ez számított. Míg nem éltünk együtt (2 év) az egyik hétvégét nálam töltöttük, a másikat nála. Soha nem volt bennem rossz érzés amiatt, hogy milyen a lakása, mert tudtam, hogy a két kezével dolgozott meg a lakás áráért és a felújításra már nem jutott. Így is őrülten büszke voltam rá, hogy bár semmilyen segítséget nem kapott a szülőktől, mégis megteremtette magának. Persze fura volt, amikor odaköltöztem hozzá, de együtt szépen, lassan kialakítottuk olyanra, amiben igazán otthon éreztük magunkat együtt. Semmi más nem számított, csak hogy együtt lehessünk.

Pár évvel később eladtuk és már máshol élünk, de mindig jó szívvel fogok emlékezni azokra az évekre, mert nagyon jó volt együtt, apránként otthonosá tenni az első közös "fészkünket".

2024. febr. 19. 17:11
 12/52 A kérdező kommentje:
#4 - nek: Nem az összecuccolásról szól a történet....olyat nem is tervezünk...még csak teljes együttélést sem...de összejárást mindenképpen (ami a gyakorlatban azt jelentené, hogy én járok őhozzá (mint az előző kapcsolatomban is, hogy mentem szerdán (csüt reggelig)..és a hétvégék (p. v. szombattól hétfő délelőttig)
2024. febr. 19. 17:11
 13/52 anonim ***** válasza:
65%
Mióta vagytok együtt?
2024. febr. 19. 17:12
 14/52 anonim ***** válasza:
67%

"Azt gondolom, hogy tovább ne randizgass vele."

Mondjuk épp ennyi erővel a nőnek is tanácsolhatnád, hogy ne randizgasson a kérdezővel.

Sőt, még indokoltabb lenne neki ezt tanácsolni, mivel kettőjük közül a férfi az, aki - elvileg - teljesen független, és egyedül él egy családi házban, nem pedig a - jelenleg még - házastársával közös tulajdonú ingatlanban.

2024. febr. 19. 17:13
 15/52 A kérdező kommentje:

#5: - Nem régi a kapcsolat....1 hete találkoztunk először, és 3 szor találkoztunk eddig...ezek külső programok voltak (séta az erdőben....mozi

+ beszélgetés kávézóban...az első séta a városban és teázóban beszélgetés).

2024. febr. 19. 17:14
 16/52 anonim ***** válasza:
91%
12: Hát nekem nagyon kizáró ok, ha pótmamának tekint egy férfi, és így kell pesztrálni. Én úgy gondolom, neki kellene erőfeszítéseket tennie, engem vendégül látni, nem kiszolgáltatnia magát!
2024. febr. 19. 17:14
 17/52 A kérdező kommentje:
#8 -nak: 3 hét múlva lesz a válóperes tárgyalásuk, ki van tűzve a konkrét időpont....közös megegyezéssel, a vagyonmegosztás is megtörtént a férjével, megegyeztek, le van írva.
2024. febr. 19. 17:17
 18/52 anonim ***** válasza:
17. Ez jó.
2024. febr. 19. 17:19
 19/52 anonim ***** válasza:
51%
#14: Tanácsolnám neki is, de nem ő írta ki a kérdést. Lássuk be, hogy válás előtt és válás után nem sok ertelme van ismerkedni még komoly kapcsolat céljából.
2024. febr. 19. 17:19
 20/52 anonim ***** válasza:
100%
3 hete ismered de már úgy bele éled magad mintha 5 éve lennétek így együtt. Ez nem jó felfogás részedről. Mi van ha válás után nem akar veled találkozni veled? Addig kellesz neki, amíg elválnak utána nem?
2024. febr. 19. 17:20
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!