Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Friss kapcsolatom (hölgy) 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Friss kapcsolatom (hölgy) 3 hét múlva válni fog. Ő maradt a közös (nagy) házukban, amit árul, majd osztoznak. Ő azt gondolja, hogy a válásuk után sem látna engem (szívesen) a mostani házukban, csak majd az új lakásban. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
2024. febr. 19. 16:49
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:
#11-nek..: Ez az 'őszinte szeretés'..érdekes kérdés....társkeresőn jöttünk össze - úgy tűnik, ragaszkodik hozzám....én is ragaszkod(nék) őhozzá. Szerelemről nem biztos, hogy beszélhetünk...bár, lehet belőle még az is...vagy legalább is egy erőteljes vonzódás...szeretés (ha nem is kimondott szerelemmel...bár az sem biztos, hogy szerintem van konkrét szerelem...inkább ezek az érzelmi dolgok szerintem egy skálán értelmezhetők...nincs abszolut szerelem...vagyis semmi nem teljesen egyértelmű...(???)
2024. febr. 19. 17:22
 22/52 A kérdező kommentje:
Ja, bocs'....nem vagyunk már fiatalok.... (60 körül)
2024. febr. 19. 17:24
 23/52 anonim ***** válasza:
#11-es vagyok újra. Mi negyven évesek voltunk, amikor megismerkedtünk, szintén társkeresőn. Nekünk annyiból volt egyszerűbb a helyzetünk, hogy mindketten függetlenek voltunk, de akkor is azt gondolom, hogy nem a lakás/ház állapota dönt el egy kapcsolatot és még szerelmesnek sem kell lenni ahhoz, hogy együtt legyetek. A lényeg a lényeg: Ha mindketten őszintén együtt akartok lenni, akkor egyikőtök sem a másik anyagi helyzetét fogja nézni.
2024. febr. 19. 17:32
 24/52 A kérdező kommentje:
Ja...és esténként hosszú telefonbeszélgetés (lényegében minden nap)
2024. febr. 19. 17:40
 25/52 anonim ***** válasza:
90%
Tehát annyira gany a házad, hogy oda nem akarsz not vinni, meg amúgy szívesen át is cuccolnal egy jobb ingatlanba, igaz?
2024. febr. 19. 17:42
 26/52 A kérdező kommentje:
#9 jellemzően (mindig) a hölgyek lakásán...de volt 2 olyan is, akivel az én házamban (lakásomban).
2024. febr. 19. 17:43
 27/52 A kérdező kommentje:
Az egyik, akivel az én házamban....ő egy házban lakott az elvált férjével...oda nem mehettünk (végül is mehettünk volna....de nálam nyilvánvalóan nyugodtabb volt a helyzet)....A másiknak lakásproblémái (is) voltak, így oda is költözött hozzám...igaz, nem maradt ott sokáig...de, sztem nem a ház állapota miatt...de ez nem egyértelmű
2024. febr. 19. 17:47
 28/52 anonim ***** válasza:
100%
Akkor most miért gond a ház állapota? Miért nem akarod odavinni az új not?
2024. febr. 19. 17:53
 29/52 A kérdező kommentje:

#14 - Nem igazán értem, mit szeretnél mondani...

#20 - Egy hete találkoztunk először...igaz, előtte már kb. 2 hétig leveleztünk. Találkoztunk volna már hamarabb is, csak éppen elutazott a lányához. Szerintem kellek neki később is...Nem azért, hogy túlértékeljem magam, de .... 'gyengébb' kapcsolatot könnyebben találna (szerintem...de én lehetek elfogult)....mint ilyet, vagy jobbat...Szerintem (érzésem szerint) 'díjaz' engem.....és ő is lelkesítő számomra.

2024. febr. 19. 17:55
 30/52 anonim ***** válasza:
100%

"Lássuk be, hogy válás előtt és válás után nem sok értelme van ismerkedni még komoly kapcsolat céljából."

#14 vagyok, és ezzel maximálisan egyetértek.

2024. febr. 19. 17:57
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!