Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolhatta meg magát ilyen hirtelen?
Kedden véletlenül összefutottunk a városban az egyik évfolyamtársammal az egyetemről, akivel csak látásból ismerjük egymást, de valahogy mégis érezhető, hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak. Bedobtam az ötletet, hogy elmehetnénk moziba, mire ő nagy örömmel válaszolt, hogy mindenképp menjünk el, már vette is elő a telóját, hogy melyik nap lenne neki jó.
Megbeszéltük a pénteket, én még aznap meg akartam rendelni a jegyeket, hogy nehogy elfogyjon, és akkor írt, hogy mégsem jó neki. Utána felszívódott és az üzenetemre sem reagált utána.
Mi az oka annak, ha valaki így viselkedik?
Sose fogsz rá választ kapni...
N 32
7-es vagyok.
Nem feltétlenül arról van szó, hogy nem jössz be neki. Nekem ferfikent van olyan ferfi baratom aki minden programra igent mond, sőt, akár a saját ötleteit is elkezdi megszervezni. Aztan vegul egyikre se megy el es eltunik.
Szóval nem erdemes magadra venned. Valószínűleg a sráccal van a baj.
Senkit nem pontoztam le! Köszi az eddigi válaszokat!
9: de ha mégsem annyira szimpi neked, akkor miért mutatod a jelét annak, hogy tetszik neked? Többször is megdicsért, hogy jól nézek ki.
Sajnos ezekre a kérdésekre csak ő tudhatja a választ, mi nem tudjuk, miért rázott le. Tudom, hogy bosszantó és sértő, de nem nagyon tudsz mást tenni, mint tudomásul veszed, hogy nem ő volt a te embered és elfelejted.
Amúgy csak úgy kíváncsiságból, milyen indokkal mondta le a mozit? Vagy nem is mondott semmi konkrétat, csak hogy hirtelen közbejött valami?
Hét ez így tényleg elég megfoghatatlan. Mondjuk, ha utána sem jelentkezett és nem is válaszolt az üzeneteidre, akkor ez volt a válasza. Ghostingolt.
Sajnálom, kérdező, legközelebb legyen több szerencséd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!