Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért gondolhatta meg magát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolhatta meg magát ilyen hirtelen?

Figyelt kérdés

Kedden véletlenül összefutottunk a városban az egyik évfolyamtársammal az egyetemről, akivel csak látásból ismerjük egymást, de valahogy mégis érezhető, hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak. Bedobtam az ötletet, hogy elmehetnénk moziba, mire ő nagy örömmel válaszolt, hogy mindenképp menjünk el, már vette is elő a telóját, hogy melyik nap lenne neki jó.

Megbeszéltük a pénteket, én még aznap meg akartam rendelni a jegyeket, hogy nehogy elfogyjon, és akkor írt, hogy mégsem jó neki. Utána felszívódott és az üzenetemre sem reagált utána.

Mi az oka annak, ha valaki így viselkedik?

2024. febr. 18. 23:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
95%

Sose fogsz rá választ kapni...

N 32

2024. febr. 19. 07:25
 12/20 anonim ***** válasza:
94%
Annyira nem jössz be neki, ennyi.
2024. febr. 19. 10:31
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Mert rossz az energiád. Itt is mindenkit leszavazol.
2024. febr. 19. 10:58
 14/20 anonim ***** válasza:
91%

7-es vagyok.

Nem feltétlenül arról van szó, hogy nem jössz be neki. Nekem ferfikent van olyan ferfi baratom aki minden programra igent mond, sőt, akár a saját ötleteit is elkezdi megszervezni. Aztan vegul egyikre se megy el es eltunik.

Szóval nem erdemes magadra venned. Valószínűleg a sráccal van a baj.

2024. febr. 19. 15:06
 15/20 A kérdező kommentje:

Senkit nem pontoztam le! Köszi az eddigi válaszokat!

9: de ha mégsem annyira szimpi neked, akkor miért mutatod a jelét annak, hogy tetszik neked? Többször is megdicsért, hogy jól nézek ki.

2024. febr. 20. 22:11
 16/20 anonim ***** válasza:

Sajnos ezekre a kérdésekre csak ő tudhatja a választ, mi nem tudjuk, miért rázott le. Tudom, hogy bosszantó és sértő, de nem nagyon tudsz mást tenni, mint tudomásul veszed, hogy nem ő volt a te embered és elfelejted.

Amúgy csak úgy kíváncsiságból, milyen indokkal mondta le a mozit? Vagy nem is mondott semmi konkrétat, csak hogy hirtelen közbejött valami?

2024. febr. 20. 22:49
 17/20 A kérdező kommentje:
Azt írta, hogy valami családi dolog jött közbe.
2024. febr. 20. 23:46
 18/20 anonim ***** válasza:

Hét ez így tényleg elég megfoghatatlan. Mondjuk, ha utána sem jelentkezett és nem is válaszolt az üzeneteidre, akkor ez volt a válasza. Ghostingolt.

Sajnálom, kérdező, legközelebb legyen több szerencséd!

2024. febr. 21. 10:59
 19/20 anonim ***** válasza:
A ja, értem, ok, válaszra vajon miért van vagy 10 szavazat lefelé 😂🤣😂🤣🤣 Még ezt is szavazzátok le barmok 😂🤣🤣🤣
2024. febr. 21. 11:14
 20/20 A kérdező kommentje:
18: nyilván direkt mondta le, a kérdés az, hogy miért, ha amúgy örült volna neki?
2024. febr. 21. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!