Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akkora bűn az ex barátnővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkora bűn az ex barátnővel barát maradni, hogy a jelenlegi barátnőm rendesen beleőrül?

Figyelt kérdés
2024. febr. 16. 21:56
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
82%
Hát én pl nem szoktam szexelni baráttal. Gondolom te régebben szoktál az exeddel.
2024. febr. 17. 19:39
 12/33 anonim ***** válasza:
49%

Részemről elfogadható, sok embernek nem. Nekem, valamelyik exemnek és férjemnek is voltak/vannak kapcsolatai a múltból, de van olyan exünk is, akivel nincs vagy csak felszínes (FB szülinapi köszöntés pl.) a kapcsolat.

Szerintem az exkapcsolat minőségétől, hosszától és nyilván a szakítás okától, lezajlásától függ, hogy megmarad/megmaradhat-e a kapcsolat utána.

Miért szakítanék meg MINDEN kapcsolatot valakivel, aki 5 évig a társam, legjobb barátom, szerelmem volt? Akivel rengeteg csodás élményünk volt együtt, támogattuk egymást nehéz időkben stb.? És mondjuk azért szakítottunk, mert túl fiatalok voltunk még, megállapodni nem akartuk, éreztük, hogy ez még túl korai lenne, és lassan ellaposodott a dolog? Miután mindketten feldolgoztuk, túlléptünk rajta miért ne tarthatnánk fenn a kapcsolatot, lehetnénke újra közös programok stb.?

Vannak ismerőseim, akik hasonlóan gondolkodnak, és vannak, akik azt vallják, hogy az exeket egyszer és mindenkorra ki kell dobni az életükből és ezt várják a másiktól is.

Nekik is joguk van ehhez, neked is a te véleményedhez - ha ez állandó konfliktusforrás lesz köztetek, akkor jobb elengedni a másikat, és hasonló gondolkodásmódú társat keresni - vagy az exedet elengedni. :)

2024. febr. 17. 22:02
 13/33 anonim ***** válasza:
Ezek szerint jobban érdekel az exed mint a mostani párod érzései? Miért is jártok akkor tulajdonképpen?
2024. febr. 20. 17:06
 14/33 anonim ***** válasza:
67%

"Te miket szoktál csinálni egy baráttal, haverral?"

Ja, hogy találkozgatsz vele! Csoda, hogy még nem dobott ki.

Én az ilyen találkozgatást az exel egy féleképpen tudom csak alképzelni, és van is rá példa a környezetemben, ha az exnek is van valakije, és mint párok találkoztok. De az, hogy a szingli ex-el randizgatsz!!!! Ne röhögtess már :D

2024. febr. 20. 18:59
 15/33 A kérdező kommentje:

14

De mit jelent a szótáradban a “randizgatás” szó? Mert szerintem annak csak egy jelentése van.

2024. febr. 21. 11:05
 16/33 anonim ***** válasza:
Kettesben találkozgatsz vele.
2024. febr. 21. 11:37
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező értsd már meg, hogy amit csinálsz, akárhogy szépíted minden nőt zavarna. Lehet nincs ebben semmi komoly, de ha a barátnődet zavarja, ahogy mindenkit zavarna, ha szerelmes beléd, akkor szüntesd meg a kapcsolatot az exel és a csajokkal foglalkozz. Ha meg ez nem megy, minek szakítottal az exel, gondolom nem a gyerekek meg az elmúlt 15-20 év miatt szeretnéd vele tartani a kapcsolatot és találkozgatni. Én is kitennem a szűrök, ha az exel kettesben talizgatnál. Attól jóban lenni lehet, hogy nem találkozgattok, szülinapi köszöntés stb oké, de ennél több nem.
2024. febr. 21. 11:39
 18/33 anonim ***** válasza:
*csajoddal
2024. febr. 21. 11:39
 19/33 A kérdező kommentje:

“ Kettesben találkozgatsz vele.”

De milyen céllal?

2024. febr. 21. 12:43
 20/33 A kérdező kommentje:

“ Én is kitennem a szűrök, ha az exel kettesben talizgatnál. Attól jóban lenni lehet, hogy nem találkozgattok, szülinapi köszöntés stb oké, de ennél több nem.”

Ez valami sötét középkori gondolkodás lehet, semmiképp sem progresszív. És pont a gender ideológia, lmbtq, blm, mindenféle egyenlőségi és liberális gondolkodás, a swinger és poliamorizmus, 77 szexuális orientációjú és legalább 17 nemi indentitás korában!!?? Csöppet sem ellentmondás!

2024. febr. 21. 12:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!