Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szingli nok, jelenlegi helyzet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingli nok, jelenlegi helyzetetek figyelembe veve ha valasztani kellene es csak egyet kaphattok meg mondjuk a kovetkezo ket evre, melyiket valasztanatok?

Figyelt kérdés

2023. jan. 30. 18:55
A kérdező szavazást indított:
1.Egy pasit kérnék, egy átlagos párkapcsolatot joval rosszal, alkalmazkodassal, jo es rossz elmenyeivel egyutt
2. Penzt, kenyelmet, anyagi biztonsagot, finom kajakat, szep otthont, hogy megvehessem a legtobb dolgot amit szeretnek vagy szuksegem van
26 szavazat
 1/8 A kérdező kommentje:
Alakul a szavazas...
2023. jan. 30. 19:35
 2/8 anonim ***** válasza:
54%

A nők nem kapcsolatfüggők, de a férfiak is a pénzre szavaznának, csak mondom. :D Így pláne, hogy ahhoz semmi rosszat nem írtál, nyilván ha a második opció az lenne, hogy egy 60 éves zsírgombóc papát kéne szopkodnod a pénzéért, akkor nem lenne rajta sok szavazat.

De könyörgöm, ki mondana nemet egy valag pénzre, ha csak úgy megkapnád?? :D

2023. jan. 30. 20:01
 3/8 A kérdező kommentje:
A parkapcsolatban van jo is rossz is. A penzben meg csak jo.
2023. jan. 30. 20:09
 4/8 anonim ***** válasza:
52%

De nekünk nem kell EGY párkapcsolat csak úgy a semmiből. Aki az elsőt választja, az valószínűleg úgy gondolná, hogy azt a konkrét pasit kérné, akibe épp szerelmes.

Ha nem vágyunk konkrét pasira, akkor nem vágyunk párkapcsolatra. :D Pénzre viszont mindenki vágyik mindig, az is, akinek kevés van, az is, akinek sok.

2023. jan. 30. 20:14
 5/8 anonim ***** válasza:
69%

Nekem van pénzem anyagi biztonságom, szép otthonom, finom kaja -ja és parom is :-)

De ha nem lenne párom akkor is az elsőre szavaznék mert a másodikból mindenem van.

2023. jan. 30. 20:18
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha vki 2 év utan elhagy akkor már megérje miért beáldozni 2 évem. Ezért a 2.

Egy nő ideje sokkal értékesebb és drága sajnos, tekintve hogy kifutnak az időből

2023. jan. 30. 20:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Az anyagi biztonság jelenleg is megvan, mert tettem érte. A luxus csak egy plusz lenne. Ezért én a párkapcsolatot kérném - persze csak akkor, ha JÓ... ez alatt nem a tökéletes szőke herceget értem, az átlagos kapcsolat is teljesen jó, de olyannal szeretnék lenni, aki tényleg szeret és tisztel, akivel passzolunk egymáshoz legalább az alapszemélyiségünket és az értékrendünket illetően.
2023. jan. 31. 11:37
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 29 éves férfi létemre az elsőt választanám, 3 éve nem volt benne részem, anyagilag amit szerettem volna majdnem megvan, nagyon sok meló és energia árán, nem ad olyan boldogságot mint amit vártam tőle..
2023. jan. 31. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!