Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "sikeres randizás anyukákkal" típusú társkereséssel összejött már valakinek valami?
Ez nagyon attól függ, hogy valami alatt mit értesz.
A többség nem naiv kislány már, és egyből ki fogja szúrni, ha csak ki akarod használni, hogy párszor megdugd. Az is le fog pattintani, aki csak szexet akar.
Pont azért, mert van az a réteg, akinek nem kell társ, csak néha egy kis szex, őszinteséggel sokkal többre mész. Viszont erre a legtöbb férfi képtelen olyan formában, hogy az ne legyen sértő vagy megalázó. Itt bukik el a dolog.
Viszont: sokkal több olyan anyuka van, aki egyáltalán nem keres senkit, vagy csak komoly kapcsolat érdekli. Náluk teljesen feleslegesen biciklivel, ha ők nem akarnak tőled semmit.
Illetve hiába is reméled, nem (csak) a szexi, ápolt, formás, fiatal(os) nők keresnek szexkapcsolatra pasit. Viszont arra igenis sokkal könnyebb jó pasit felszedni, tehát ha nem ütöd meg a mércét, kár is próbálkozni.
4: nem hinném, h ne ütnél meg egy szintet. De mint ez a korosztály, tudok nyilatkozni: bár házas vagyok, de ha megözvegyülnék, _tuti_ h nem lenne másik pasim. Még talán szeretőm esetleg, de a mai vibrátorokkal és egyebek mellett az sem szükséges. A korunkbeliek már jóóóó sok dolgot megtapasztaltak az életben és a legtöbbünk sztem a nyugalmat mindennél többre értékeli. Márpedig a legtöbb pasi mellett ez nincs meg. Mindig van hiszti, konfliktus, akármi - mindegyik kapcsolatban kompromisszumokat kell kötni, lemondással is jár: thx nope. :D
Inkább lennék olyan baráttal, aki érdemes rá - ha társaságra vágyom, a gyerekeimmel, az állataimmal, sportolnék, hobbimat csinálnám, olvasnék, megtanulnék valami újat - de h a szabadidőm és a nyugalmam egy pasira áldozzam... Kizárt. :D
#6 Jól mondja!
Pár hónapja váltam el, és örülök, hogy megszabadultam az extől. Nem hogy még egyszer pasit keressek!
Elmúltam 40, ebben a korban már az 50+ pasik is csak kompromisszumként tekintenek rám. A szex maximum félgőzzel, már ha megy még egyáltalán. Szóval ez se indok. Akkor inkább tényleg egy jó kis játékszer.
Minden másra meg ott a család és a barátok. Egyszerűen nem látok rá okot, hogy ismerkedni kezdjek. Csak negatív hatással lenne az életemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!