Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randi egy autistaval?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randi egy autistaval?

Figyelt kérdés

Ugy adodott,hogy online randi oldalon ramirt egy ferfi. 44 eves.En 40 vagyok. Elkezdtunk beszelgetni . Napokig beszelgettunk, terveztuk a randit. Annyira tokeletesnek tunt,hogy viccesen megkerdeztem tole,hogy mi a gond vele, mert tuti van vele vmi,ennyire tokeletes nem lehet.Aztan egyszer kuldtem neki egy zenet.O meg nekem. Mondta,o ezt szereti hallgatni mert megnyugtatja. En meg megkerdeztem,hogy nem depis e ? Mert a zene nagyon az volt. Azt mondta,hogy valoszinuleg az. Meg amugy van neki adhd- ja, epilepsiaja, meg autizmusa. Na ott en sokkot kaptam.Mondtam neki,hogy ezt mondhatta volna korabban is. De aztan le lettem szidva,hogy en mennyire egy itelkezo ember vagyok. Csalodott bennem. Mert neki a munkatarsai sem veszik eszre a mentalis problemait, nem is beszel rola senkinek ,es amugy nekem sincs hozza kozom.

En itt jol elszegyeltem magam ,bocsanatot kertem .Mondtam neki,hogy azert azzal az emberrel meg kellene osztani,akivel kapcsolatot,idovel intim kapcsolatot szeretne letesiteni.Aztan elkezdtunk beszelgetni , aztan az lett a vege,hogy en meg mindig tetszem neki,nem haragszik ram.Mondtam neki, talalkozzunk, aztan onnan majd folytatjuk.De masnap csak este irtam ra, es azt mondta,hogy nem irt,mert kivancsi volt en irok e. Aztan 2 napig megint nem irtam, miert en irjak mindig. Holnap lenne a tali, ma rairtam,hogy mi legyen. Irta,hogy o mar annyira nem szeretne,de szarul erzi magat,hogy engem fakepnel hagy. Mondtam neki,hogy semmi baj,Megertem. Aztan megint elkezdtunk irogatni ,vegul is felhivott kameran ketesztul,hogy lassam mivel allok szemben.

Nam durvan,de azert en latom rajta az autizmus jeleit.

A lenyeg,hogy mondtam neki,hogy ha egyszer a jovoben erre jar,azert egy kavera osszefuthatunk.

Igen,tudom,hogy nem szep tolem,hogy eloiteleteim vannak.De nincs tapasztalatom ilyen teren , meg is vagyok ilyedve . De ot sem szeretnem megbantani,de valahogy az az erzesem ,hogy megint felbatoritottam. Marmint a randizasra .

Szoval nem tudom mi legyen. Mert aranyos,jo humoru, de biztos vannak dolgok,amikrol nem tudok. Nem szeret rola beszelni.

De mi van ha nincs akkora baj mint en ahogy gondolom, es teljesen normalis kapcsolatot tudnank kezdeni. Adjam meg az eselyt? Vagy inkabb allitsam meg most a dolgokat?

Biztos jo par embertol megkaom,hogy egy tusko vagyok meg minden. Nincs bajom a mentalis problemakkal kuzdokkel, de a parkapcsolat az egy teljesen mas szint szerintem .De nincs tapasztalatom ,lehet rosszul gondolom.

Ti mit tennetek?

2024. febr. 10. 01:43
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
39%
Én nem adnék még egy esélyt ezek után, kérdező. Ezenkívül a helyedben jó alaposan újragondolnám, hogy milyen tulajdonságegyüttest is tartok / érzek "tökéletesnek", mert ha egy ilyen pasi belefért, akkor valószínűleg ezzel a mércéddel is vannak gondok, már megbocsáss. Mármint hogy például baromira felszínes. Igen, belső tulajdonságok tekintetében is lehet felszínesnek lenni.
2024. febr. 10. 13:13
 22/25 anonim ***** válasza:
19%

Mentális problémákkal küzdő embernek nincs helye kapcsolatban.

30 éves szűz nő

2024. febr. 10. 14:10
 23/25 anonim ***** válasza:
73%

8asnak nincs igaza, sokszor az inkább a tünet, hogy érzéketlenebbek az átlagnál, nem elég szociálisak, nem fognak fel olyasmit, hogy apró sérelmet okoznak másoknak a viselkedésükkel, bántóak, erőszakosak, sőt, néha van csökkent fájdalomérzet is.

Az érzékenység inkább a szorongás jele, ami gyakrabban fordul elő náluk.

Meg ez a hozzáérősdi is.. attól, hogy valaki auti mondjuk, lehet azért nem bírja, ha idegenek érnek hozzá, mert kiskorában molesztálták például, de sima ocd is lehet.

2024. febr. 11. 07:13
 24/25 anonim ***** válasza:
Update? 30+os autista férfivel randizom és nálunk az online kommunikáció fura, olyan mintha leszarna. Élőben viszont szófosása van
2024. júl. 6. 23:14
 25/25 anonim ***** válasza:

"felhivott kameran ketesztul,hogy lassam mivel allok szemben.

Nam durvan,de azert en latom rajta az autizmus jeleit."

Az arckifejezésén, tekintetén, beszédén, vagy min láttad az autizmus jeleit? Köszönöm.

2024. júl. 7. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!