Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet egy kapcsolat egy enyhe autistával?
ja csak azért gyereket netervezz,mert nem magaddal ba szolki hanem a gyerekeddel aki normális szeretne lenni..
de ha csak dugni akarsz nemszóltam,bár azmeg elég furi ha tényleg olyan jó csajvagy...
Utolsónak: nekem Aspergeres a gyermekem úgy, hogy a családban senki más nem az. Egyáltalán nem éli meg tragédiaként, hogy extrém magas az IQ-ja, számos területen kiemelkedő. Szociális téren szorult ugyan némi speciális fejlesztésre, de már már sokkal fejlettebb, mint a kortársai. Innentől kezdve miért lenne kib....ás a gyerekkel? Nem autistának is bármikor születhet autista gyereke, egyáltalán nem sorstragédia!
Kérdező: számos magasan funkcionáló autista ismerősöm van, többüknek van működőképes társkapcsolata. Azért nem árt, ha egy kicsit utánajársz, hogy miben működik másképp, de a nem autiknak is van annyiféle tolerálandó furcsaságuk, hogy ez esetben kimondottan előny, hogy meg lehet érteni, hogy miért viselkedik úgy, ahogy. Egy picivel több toleranciát igényel a kapcsolat, de szerintem nincs több gond egy autival, mint bárki mással.
Az enyhe autizmus általában csak annyit jelent, hogy az illető esetleg félénk, társaságban kicsit feszeng és van néhány furcsa szokása. Nem jelenti azt, hogy ettől ő még ne lehetne egy rendes ember. Ettől még ugyanúgy szerethet téged és értékelheti a te szeretetedet.
Szerintem ismerd meg jobban, és ha kedvelitek egymást, akkor hajrá! :)
Semmi akadálya. Türelem az kell hozzá és hogy kiismerd rendesen és minden apróságra, ami neked nem tűnik fontosnak, de neki igen oda kell figyelni és nem csak a rózsaszín köd időszakában, hanem utána is.
De az biztos, hogy a szerelemtől ő is fejlődni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!