Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nem lenne szép dolog tőlem?
Barátnőm most hosszabb időre elment messzire, és se találkozni nem tudunk hónapig, se írni nem tud nagyon, se semmi.
Most ilyen esetben nem normális dolog felfüggeszteni egy kapcsolatot erre az időre? Nem vagyok szexfüggő, megoldom, ha kell, de hiányzik, és még lehet, hogy az is jobb, ha nem írok neki ennyi ideig, mintha 3 naponta ír valami mondatot.
de jó, h írtam, h nem a szex miatt, akármilyen hihetetlen, ne magadból indulj már ki.
ez hiányérzet nagyon rossz dolog, simán kibírnám, ha legalább kommunikálni tudnánk, sztem így is hűséges lennék, de akkor talán kevésbé lenne rossz, és ha a sors is úgy akarja, akkor újrakezdenénk később.
2: Elnézést, ezek szerint félreértettem. De ennek a "felfüggesztésnek" így akkor sincs értelme, mert mi van akkor, ha erre az időre összejössz valaki mással és még együtt vagy vele, amikor a barátnőd visszajön? Közlöd a másik lánnyal, hogy bocs, csak pótlék voltál?
Ha úgy gondolod, hogy nem bírod az elválasztottságot és inkább szakítasz vele ezért, az szerintem érthető és elfogadható, de akkor nevezd is szakításnak, ne "felfüggesztésnek"
ez utóbbi eset másik oldalról is benne lehet, de lehúzni se akarom őt, mert nem könnyű helyzet ez neki se, és ezekre a hónapokra csak azt tudnám csinálni vele, még azzal a 3 napi egy mondattal is, amit váltunk.
szex része simán bírható lenne, a hiányérzet az már kevésbé nekem, ennél már akkor jobb, ha másra koncentrálok erre az időre, csaj meg úgyse hiszem, h jönne egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!