Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talan igy az enyem lehetne, de nem szep dolog?
Figyelt kérdés
Van egy lany, regota nagyon tetszik. Ismerem a baratjat is es megtudtam, hogy megcsalta a lanyt regeben. Ha elmondanam neki akkor szakitananak es ossze johetnek vele.
Vagy kiborulna es senkit sem akarna maganak.
2012. okt. 6. 23:49
1/17 anonim válasza:
Próbáld ki.
Ha más nem, legalább megtudja, az már jó.
2/17 anonim válasza:
1. nem szép dolog
2. lehet, h vele marad, még ha meg is tudja
3. ha szakít és nem akar szingli lenni, akkor se biztos hogy téged választ. csak mert te mondtad el? ugyanmár. a rossz hír hozója amúgy sem túl népszerű, te meg pont ettől várod, h megszeressen?! ezer más fiú szaladgál, ebből több tucatnyi a közvetlen közelében.
3/17 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy hisz majd neked?
4/17 A kérdező kommentje:
Tobben tudnak bizonyitani. Mindenki azt mondja hogy a lany jobbat erdemelne. Nem ertem miert van meg azzal a fiuval. Akkor ha valaki mas mondana el, akkor nekem tobb eselyem lenne nala?
2012. okt. 7. 00:12
5/17 anonim válasza:
Ha nem jössz be neki akkor teperhetsz ítéletnapig, úgyse jön össze.
6/17 A kérdező kommentje:
Helyesebb vagyok mint a pasija.
2012. okt. 7. 00:17
7/17 anonim válasza:
"Helyesebb vagyok mint a pasija."
úgy látszik, neki nem csak ez számít,mert valami miatt mégis azzal a sráccal van együtt, nem veled :)
8/17 anonim válasza:
Lehet, hogy te magadnak jobban tetszel, de nem biztos, hogy neki is.
9/17 anonim válasza:
Ha valaki közölné, hogy megcsalt a pasim, elküldeném a fenébe, tudniillik semmi köze hozzá. Függetlenül attól, hogy igaza van vagy sem. És, kapaszkodj meg: valószínűleg akkor is vele maradnék. A kedves jóakarót viszont biztosan nem választanám, tehát hoppon maradnál, ha én lennék a lány helyében. Persze meglehet, hogy a lány alig várja, hogy szakíthasson és a karjaidba hullhasson.
10/17 A kérdező kommentje:
Vele maradnal? De alandoan arrol beszeltek hogy egy megcsalas utan mar tudtok bizni es a tobbi
2012. okt. 7. 00:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!