Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talan igy az enyem lehetne, de nem szep dolog?
Van egy lany, regota nagyon tetszik. Ismerem a baratjat is es megtudtam, hogy megcsalta a lanyt regeben. Ha elmondanam neki akkor szakitananak es ossze johetnek vele.
Vagy kiborulna es senkit sem akarna maganak.
szerintem nem gaz ha te mondod el. csak valahogy ugy mondd el mintha elszolnad magad rola feligmeddig, aztan hagyd hogy o huzza ki beloled az infot, tegyel ugy mint aki nem akarja elmondani.
aztan ne felejtsd el megvigasztalni :D
igaz hogy ez szarkavaras LENNE ha nem lenne igaz hogy megcsalta a pasija. ilyen az elet, a jelenlegi megcsalta tehat elcseszte, a lanyra meg van mas jelentkezo, jobban kellett volna vigyaznia ra ha meg akarja tartani.
amugy lehet kiborul majd es senkit nem akar majd maganak, te csak mint kedves vigasztalo jobarat legyel jelen eleinte, nehogy kikezdj vele rogton mert akkor elkuldhet. kiveve ha a csaj direkt ossze akar jonni valakivel utana, mert ilyen is lehet
Megtudtad, hogy megcsalta régebben? ... és ugyan honnan? "biztos forrásból", mi?
Amellett úgy veszem észre, azt felejtetted el, hogy a lány, aki régóta tetszik, ugyanolyan önálló ember, mint te, nem egy játékbaba, akit kiveszel a másik srác kezéből, és te sétáltatod tovább. Egyszerűen szánalmas vagy.
Igen, biztosan tudom. A volt baratnojevel csalta meg.
Amikor osszejott a lannyal meg talalkozott az exbaratnojevel is. Es a lany azt mondta hogy ha elmondom a lanynak akkor o is bevallja neki!
Tudom hogy nem biztos, hogy engem valaszt utana, de megprobalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!