Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11 évesen egy Autistával járok és távkapcsolatban élünk! Ez így működhet?
Egy évig osztálytársak voltunk és mi a szüleimmel elköltöztünk. Évente egyszer találkozunk és csak Skype-on tartjuk a kapcsolatot. Az ő esetében még nehezebb, mert Autista és nagyon ragaszkodó típus. De én nem akarok lemondani róla és a barátaim is csak piszkálnak, hogy hogy jérhatok egy Autistával!
Ezek gondok lehetnek egy kapcsolatban?
11 évesen szerelmes?
Öregem, én még ilyenkor játszottam a játékaimmal, de halál komolyan.
Szex mikor lesz? Jövőre?
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
A leirást el se olvastam :D A cim meg HAHAHAHAHAHAHAHA áááááá :D :D :D jó, mára ennyi volt a gyk.
20/F
11 évesen ez kicsit erős,de amúgy ne érdekeljen,hogy ki mit mond.
Jó,hogy annak ellenére,hogy fiatal vagy nem nézed le :)
Fiatal vagy még a járáshoz.
Gondolom, magasan funkcionáló autista (ha nem az lenne, akkor nem nagyon alakulnának ki emberi kapcsolatai), és akik piszkálnak miatta, azoknak fogalmuk sincs, hogy mit is takar pontosan az autizmus.
A kapcsolatban a korotok a gond, meg a távolság. Mások véleménye és az autizmus nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!