Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kiégtem testileg,és lelkileg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiégtem testileg,és lelkileg is,vagy minek tudható be ez,hogy senkivel sem érzem jól magam,és a legkisebb hiba esetén is meg tudok undorodni?

Figyelt kérdés
2015-és 2018 között, több mint 100 randin voltam. Mindenféle férfival összehozott a sors. Volt olyan, akinek rossz volt a lehelete,volt olyan, aki koszos volt,volt olyan akinek idegesítő volt a szövege,vagy a tartása, bármi. Egy időre nagyon megcsömörlöttem,és nem is mentem senkivel randira. 2020-ban lett 2 éves kapcsolatom. Vele is vége lett,mert találtam benne olyan hibákat, ami miatt megundorodtam. 2023-ban ismét lett kapcsolatom,és most is ebben vagyok..Miért nem működik? Miért van az,hogy a legkisebb rossz leheletre, vagy gusztustalanságra megundorodom a másiktól,és utána teljesen elmegy tőle a kedvem?Ez valami pszichés dolog?
2024. febr. 3. 17:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg igen. Hány éves vagy?
2024. febr. 3. 17:12
 2/9 A kérdező kommentje:
most vagyok, 29.
2024. febr. 3. 17:13
 3/9 anonim ***** válasza:
84%

Neked se mindig rózsaillatú a leheleted, te is pukizol, van hasmenésed stb. Az ember belülről az egyik legbüdösebb lény!

Ha te ilyeneken olykor kiakadsz akkor vagy nagyon érzékeny gyomrú vagy, vagy tényleg pszichikailag nem vagy rendben.

2024. febr. 3. 17:14
 4/9 anonim ***** válasza:
82%
Mentálisan nem vagy rendben. Szerintem te nem is embert keresel magad mellé hanem állandó jó illatú robotot.
2024. febr. 3. 17:23
 5/9 anonim ***** válasza:
79%
En is undorodom az undort kelto emberektol, csak nem lapozom oket jobbra, vagy nem jovok ossze, vagy hamar kiderulne es lekopnek. Ki akar undort kelto emberhez jo pofat vagva parkent lenni?
2024. febr. 3. 17:39
 6/9 anonim ***** válasza:
34%
Mert erőlteted a szerelmet, az pedig nem jön parancsra. Hagyd, hogy az élet az utadba sodorja. Teljesen felesleges erőltetni, láthatod. Élj aktív társasági életet és várd meg, hogy akkor légy szerelmes, amikor valakit megszeretsz, nem azért, mert meg akartad szeretni, hanem mert nem tudtad megszeretni.
2024. febr. 3. 17:49
 7/9 anonim ***** válasza:
83%

Láttad az Agymanók c. animációs filmet? Ahol különböző karakterek, különböző érzéseket jelenítenek meg, nálad valószínűleg az 'undor' lenne a főszereplő.

[link]

Egyébként bizonyos szempontból én is ilyen vagyok férfiként, úgyhogy megértem. Csak nálam nem fizikai, hanem inkább szellemi,meg lelki síkon jön elő a kiábrándulás, amikor érzem, hogy nem vagyunk a másikkal egy szinten. Pl. volt egy lány,aki nagyon jól nézett ki,de amikor elkezdtünk beszélgetni, valahogy szóba került, h kiakadt a kollégájára,mert hogy az nem végzett el valami munkát,mert a beteg nagymamáját látogatta meg a kórházban, na én ebben a szituban undorodtam meg a csajtól.

2024. febr. 3. 18:47
 8/9 anonim ***** válasza:
73%
Ne haragudj de ha 3 év alatt volt több mint 100 randid és egy férfi sem volt olyan akitől ne undorodtál volna, a hiba talán nem a férfiakban van, és neked kellene egy jó pszichológus.
2024. febr. 3. 20:27
 9/9 anonim ***** válasza:
77%

Minden ember büdös szájjal kel 8-10 óra alvás után. Mekkora kreténnek kell lenni ahhoz hogy ezt ne értse meg valaki?!

És pont hogy a nők szokták érteni jobban a világot, sokkal elfogadóbbak, odaadóbbak ilyen téren...

Az ilyen miért nem pusztul meg egyedül?!

2024. febr. 3. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!