Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok? Lelkileg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok? Lelkileg nagyon sérült, ugye? Gatyóba elmegy?

Figyelt kérdés

Szóval 2 hónapja randizunk. Igazából lelkileg sérültnek mondanám, közben rájöttem (37/F).

Pszichológushoz jár, elmondása szerint a következők miatt:

- apukája meghalt mikor gyerek volt, nem volt soha apa figura az életében

- külföldön élünk (ő sem magyar) itt kemény volt a pandémia, komoly lezárás volt, sokat volt otthon egyedül bezárva

- 3 éve szakított, 4 évig voltak együtt, a csaj a mai napig írogat neki, tehát a sztori 7 éve megy, ezen nagyon kiakadtam. Nagyon sokat balhéztak, mert munka miatt másik városba költözött messze, hogy a nőnek is jobb élete legyen, de a nő azt akarta, hogy mellette legyen mindig, gyerek legyen, stb, távkapcsolat volt. Mai napig nincs túl rajta szerintem, mert nagyon mérges lesz, amikor a nőről beszél.

- gyerekként bántották az iskolában

- első gyarlati helyén sem bántak vele jól, idősebb nőkkel dolgozott egy irodában és sosem voltak vele igazán segítőkészek, szerinte lehet féltékenyek voltak rá.

Szóval 2. hónapja ismerkedünk és hagynom kéne, hogy “meggyógyuljon”, azt érzem DE nehéz. Mindent megtesz értem, előterébe helyez, időt szám rám, törődik velem, gyengéd, figyelmes, jóképű. Régen volt már ilyen, hogy tényleg azt érzem, fontos vagyok egy férfinek.

Amúgy az exét látja bennem, azt szereti fixen. Vagy csak szeret “szerelmes” lenni.

A szexre nem megy. Legelső alkalommal csak kézzel izgatott, rajta melegítő gatya volt és elélvezett.

Elmondása szerint az exe óta - 3 év után - én vagyok az első nő, akihez hozzáért - ezt elhiszem, 37 évesen a gatyájába élvezett miközben kézzel izgatott.

1,5 hónap kellett ahhoz, hogy a gumit fel tudja venni. Vagy előtte elment hamar a kezem,- szám által vagy a gumi láttán lelankadt és nem tudtunk szexelni egyáltalán.

Most ott tartunk 2 hónap után, hogy a gumi fent van, beteszi és elmegy szinte azonnal.

Végtelenül akar, tervez velem, nyaralni voltunk, most is program, vacsi, minden szervezve. Időt szám rám, figyel, minden.

Nekem szex is kell, kivagyok.

28/N, ő 37.

2023. szept. 21. 16:27
 1/9 A kérdező kommentje:

Egyébént a pszichikusnak rólam is mindent elemesélt, azt is mondta, hogy én is beszélhetnék vele…. Beteg?

Sőt, az anyja is tud már rólam, hallottam, hogy a nevemet mondva ecsetelte neki, hogy éppen most velem van…

2023. szept. 21. 16:29
 2/9 A kérdező kommentje:
Pszichológusnak*
2023. szept. 21. 16:34
 3/9 anonim ***** válasza:
78%
Nem vagy szerelmes, szóval inkább hagyd.
2023. szept. 21. 16:39
 4/9 anonim ***** válasza:
56%
A leírtak alapján sok sérelme van, nem volt könnyű az élete. Ezért is ilyen gyengéd és figyelmes, mert tudja milyen amikor magányos az ember. Szerintem az ilyet meg kell becsülni, sokan nem képesek ennyire őszintén beszélni és ennyire odaadónak lenni. Ez nyilván változhat, de ha tényleg ilyen a természete, akkor tényleg érdemes megtartani.
2023. szept. 21. 16:54
 5/9 A kérdező kommentje:
Nekem túl érzékeny, gyenge, nem férfias a szex miatt sem, ami jóformán nincs is. A temészete, igen… azért nehéz elengednem.
2023. szept. 21. 16:58
 6/9 anonim ***** válasza:
19%

KAMU!

Normális felnőtt nő nem kérdez ilyet, hanem simán dobja a pasit.

2023. szept. 21. 17:30
 7/9 anonim ***** válasza:
66%
Ha ez igaz amit leírtál akkor te a világ legnagyobb lúzere vagy kérdező a gyorstüzelö szerencsétlen balf@sz pasid után aki természetesen viszi a prímet.
2023. szept. 21. 20:32
 8/9 anonim ***** válasza:
53%
Az exét látja benned, azt szereti fixen?? Itt max szexről lehet szó, de ugye arról szó sincs. A pasival is lehet gondok vannak, de veled mindenképp.
2023. szept. 22. 03:45
 9/9 anonim ***** válasza:
56%
A picsába...túl bonyolult embernek lenni arra jövök rá, miközben egyre többet gyakorizom. Szerintem ez nem tesz jót a mentális egészségemnek, hogy ilyen szerencsétlen emberek történeteit olvasgatom.
2023. szept. 28. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!