Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok rendes lányokat 17-20év körül?
Figyelt kérdés
úgy értem akik még hisznek a szerelemben és hosszútávra terveznek kapcsolatot2010. okt. 24. 08:23
11/31 A kérdező kommentje:
arra gondoltam hátha van valami szórakozó hely vagy nem tom:D elkeseredettségembe van ez h ien hülye vok:S szal azt mondod azok a lányok akik nehezen adják magukat azoknál lehet értékes belső tulajdonságokat találni?
2010. okt. 24. 19:01
13/31 anonim válasza:
Pontosan. Tisztába vannak az értékeikkel. 2.-ik
14/31 anonim válasza:
Mindenkinél van valami érték,legtöbben a pénztárcát válasszák!
15/31 199303 válasza:
8:36-osnak mondom igy azért már van igazság alapjamert ö már nem azt mondja h minden lánynak a pénztárca számit hanem h a legtöbbnek ugy azért van igazságalap mert nem mindegyikre mondta:) nekem nem is számit a fiu pénztárcája megint a 17éves lány:)
16/31 anonim válasza:
Igen, ennek az évnek is mindjárt vége van. Mindenki azt mondja, hogy nem vagyunk öregek, meghogy a huszonéves csajok pont ránk buknak, meg érett férfikor, hát nem ezt tapasztalom. örülök, ha köszönnek. Az elvesztett fiatal éveket én is sajnálom. Tanultam keményen, egyetem meg minden, a többiek végigdugták ezeket az éveket is, és ugyanúgy elvégezték a sulit kevesebb tanulással is. Én meg legfeljebb a diplomámat dughatom fel magamnak.
17/31 199303 válasza:
Szerintem itt nem ezen van a lényeg h ki mennyi csajt dugott már végig na de ez mindegy... szoval inkább szerintem az sokkal fontosabb h te szántál idöt a tanulmányaidra és szerintem nem ment pocsékre a fiatal korod a huszonéves kor amugy sem öreg még:) és hidd el h egyszer valaki büszke lesz rá h te vagy a barátja mert gondolom fiu vagy legalábbis a leirtjaid alapján:) 17/L
18/31 anonim válasza:
A bánat? egy nagy óceán.
S az öröm?
Az óceán kis gyöngye. Talán,
Mire felhozom, össze is töröm.
19/31 199303 válasza:
hát az öröm? hát ez jo kérdés evel most megfogtál:) hát talán az öröm/boldogság az talán az lehet ha vannak barátaid, családod akik szeretnek és tisztelnek téged. ha van valakid az életbe akik akkor is meleted vannak amikor mindenki más elened fordul. szerintem ez azért valamilyen egyfajta öröm egy embernek amikor vannak melete ilyen emberek és amikor valaki kitart melete minden áron:) 17/L
20/31 anonim válasza:
A boldogság az nem egy álapot,úgy gondolom vannak az ember életébe boldog pillanatok,de erröl popper péter többet tud: http://www.youtube.com/watch?v=U9Cx0QVM4ms
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!