Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire számít egy fiú öltözködése? Mi van ha szegény és csak farmerra meg noname cipőre, stb. re van pénze?
Figyelt kérdés
16-20-as korosztály véleménye?2010. okt. 23. 22:39
12/21 anonim válasza:
18 éves fiú vagyok noname cipőbe járok, farmerba és polóba, nem hordok 10kg-s láncot a nyakamba, napszemüveget, fülbevalót stb.-t az nem is az ln stílusom inkább ilyen kényelmes,laza ruhákat hordok. Nekem sincs sok pénzem ruhára ezt a hátrányomat az izomzatommal próbálom ellensúlyozni. Van olyan lány akinek ez jön be van akinek az
13/21 anonim válasza:
23:01
Jó nagy hülyeségeket tudtok összehordani.
Miért kéne cipőből ismert márkát hordani?
Jobb ember leszek tőle, vagy mi?
Akinek nincs pénze 12-20 ezer forintos márkás cipőre, csak kínai 3 ezer forintosra, azzal már szóba sem állsz?
14/21 anonim válasza:
"Viszont ajánlom, hogy a cipőből egy ismertebb márkát viselj... "
Mégis miért??
15/21 anonim válasza:
Nem a márka számít! Az számít, hogy jól érezzük magunkat és ne csináljunk majmot magunkból! Csak ez számít!
16/21 anonim válasza:
Ez a saját tapasztalatom volt, hogy a saját haverjaim tettek megjegyzéseket... Ennek elkerülése végett javasoltam... Engem sem érdekel, hogy ki mit hord, természetesen ez lenne a normális, de sokan rosszmájúak és abban a korban főleg megvan a tinikben ez a dolog!
17/21 anonim válasza:
Legalább ki lehet szűrni a csőcseléket és azokat, akikkel nem kell szóba sem állni.
18/21 anonim válasza:
Ugyan már! :) Egy ügyes fiú kevés pénzből is igényesen fel tud öltözni, és csak az a fontos, nem a márka! ;)
19/21 anonim válasza:
Ha tetszik észre se veszem mi van rajta, csak azt figyelem mit mond, hogyan viselkedik:P (19/L)
20/21 anonim válasza:
azok is jó gát barátok akik beszólnak a cipőd miatt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!