Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A pasik hogy állnak a frissen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik hogy állnak a frissen szült nőkhöz? Undorodnak a megváltozott testtől, vagy nem érdekli őket?

Figyelt kérdés
Nem kifejezetten párkapcsolatról beszélek, hanem ha egy nő egyedül marad a terhességével és mondjuk úgy ismerkedik meg valakivel, hogy mondjuk pár hete szült és még nyilván nem nyerte vissza a régi alakját. Vannak férfiak akik így is, nem tökéletes alakkal el tudják fogadni a nőt (a gyerek apjával minden kapcsolat megszűnt és nem is lesz már semmi), vagy kerülik az ilyen helyzetben lévő nőkkel való ismerkedést? Nyilván a nő nem apuka pótlékot keres , csak szeretne boldog lenni.
2024. jan. 29. 17:45
1 2 3
 11/24 -Belthazor- ***** válasza:
61%
Ha ismerkednék, semmi kifogásom nem lenne ellene, nem ezen múlik.(nem, nem vagyok se incel ,se dagadt,se hülye)
2024. jan. 29. 18:39
 12/24 anonim ***** válasza:
45%
Elfogadható, hogy szeretve akarsz lenni és szeretnél szeretni valakit, de szülés után az első helyen a gyerekednek kell lennie. Majd ha lesz több időd ismerkedésre akkor tedd azt. Szerintem maximum szexre tudsz összeszedni valakit, de arra is csekély az esély nagyon. Azért a férfinak is megvan a véleménye arról, hogy szülés után ismerkedni akarsz.
2024. jan. 29. 18:41
 13/24 anonim ***** válasza:
93%

14

A magyar valóság az, hogy a férfiaknak még szülniük sem kell ahhoz, hogy nagyobb legyen közöttük a túlsúlyosok aránya. Éppen elég, ha vedelik a sört és tespednek a kanapén.

2024. jan. 29. 18:42
 14/24 anonim ***** válasza:
53%
ÍKétlem, hogy létezik a nő, aki szülés után pár héttel pasi vadászatba kezdene.
2024. jan. 29. 18:44
 15/24 anonim ***** válasza:
21%
Én nem, vannak beteg nők sajnos.
2024. jan. 29. 19:19
 16/24 anonim ***** válasza:
16%
Egy újszülött mellett, frissen elhagyva ne az új áldozatodat keresd, hanem inkább azon meditálj, hogy innen hova tovább vezet az út.
2024. jan. 29. 19:22
 17/24 anonim ***** válasza:
66%
Randizni se tudtam volna szülés után pár héttel, mert pár óránként szoptattam és a gyerekemet csak fokozatosan hagytam másra. Szerintem az első év (de inkább az első három) annyira csak a gyerekről szól, hogy nem nagyon fér bele más fizikailag sem egy anyuka életébe. Ilyenkor még 6 óra egybefüggő alvás is luxus. Hajmosásról, szőrtelenítésről és hasonló dolgokról meg ne is beszéljünk! Konkrétan kivitelezhetetlennek tartom az ismerkedést, randizást kisgyerekes anyaként. Bőven ráér még, azért ennyire ne legyen már senki kapcsolatfüggő, hogy egy-két évet nem bír ki pasi nélkül...
2024. jan. 29. 19:26
 18/24 anonim ***** válasza:
35%

Hát volt itt takarítás 😅

Jó tudni hogy már azt se lehet leírni hogy kétszer szültem de egyszer sem a pasifogás érdekelt volna szülés után akkor sem ha egyedülálló lettem volna.

2024. jan. 29. 19:32
 19/24 anonim ***** válasza:
91%
El nem tudom képzelni, hogy valaki gyermekágyi vérzéssel, tena betéttel, tejtől átázott ruhával elmenjen randizni.
2024. jan. 29. 19:46
 20/24 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt egy picit jegeld még. Utána viszont nem kizárt hogy találsz valakit aki elfogad. Több ilyen családot ismerek, ahol a férfi elfogadta azt, hogy baba van. Sőt mondhatom azt hogy sajátjaként neveli. Van olyan is közöttük aki a nevére vette a gyereket.
2024. jan. 30. 08:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!