Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire megváltozott a párkapcsolati piac az utóbbi években?
Én is ezt látom. Most is látok hasonló párokat, de egyre több olyat, ahol a férfi egyértelműen jobb parti. Szerintem több oka is van:
- A férfiakba kb. beleerőszakolják, hogyha bármi elvárásuk van a külsővel, ők mennyire felszínesek. Legyenek elfogadók mindennel. A női vonalon ráadásul végigment a body positive, a férfiaknál meg még ott sem tartunk, hogy esetleg merjék elmondani, ha lelki problémájuk van.
- Főleg a tindernek köszönhetően a nők igényei elszálltak. Meglepődtem én is, hogy mennyi viszonylag rendben lévő vagy akár jó pasi van, akik egyszerűen nem nagyon kellenek normálisabb kinézetű nőknek. Mert, még ez is kevés sokaknak.
- A férfiak egyszerűen tényleg egyre elfogadóbbak és egyre naivabbak.
Nem értek egyet azzal hogy felszínesen látnék és felszínesen ábrázoltam volna a dolgokat. Ahogy a 7-es is rámutat, és amit illett volna a belémkötni próbáló válaszolónak meglátnia, én valóban utaltam a belső dolgokra is, és ott is jelentős különbségek vannak. De akkor kicsit pontosítom az alapján, amit látásból tudok a példaként említett két párról. A környéken laknak ők is, szóval látok hallok ezt azt, jártamban keltemben. Az első példánál pl tudom hogy a nő sokszor trágár módon beszél, esténként szokott kint részegen ordítani, és vannak néha agresszív kitörései. Ehhez képest a jobban kinéző párja meg teljesen szolid, sose hallottam hangoskodni, sőt sokszor ő próbálja csillapítani a párját. Aztán a másik példa, ott tipikusan az a helyzet mint suliban az a bizonyos fura lánynál. Nem bántják és nem közösítik ki, de nem is barátkoznak vele. Fura, vihog mindenen, szociálisan esetlen, stb. Nem akarom bántani, lehet attól még jó lelke, nem is ez a lényeg. Hanem a barátja meg teljesen kultúrált, szolid, karizmatikus.
Szóval külső és belső téren is elég nagy eltérés van köztük. És régebben ez annyira nem volt trend, manapság egyre többet látok. Vannak még, csak nem akartam túl sok példát írni. Aki nyitott szemmel jár és nem álszent, annak biztosan feltűnt a dolog. Ezért is szól a kérdésem erről a jelenségről, hogy vajon mi történhetett változás.
9-es, primitív vagy és végtelenül ostoba.
1. Nem vagyok incel, alapvetően értek a nők nyelvén és voltak is már kapcsolataim. Tudtommal ezek kizárják hogy valaki incel lehessen. Hiába lenne kényelmes bárkire rásütni, aki nem a világképednek megfelelő hazugságot terjeszti, attól még nem lesz úgy.
2. Nincsenek érveid. Én vázoltam egy valós helyzetet, te pedig idejössz fröcsögni. No komment.
3. Sértegetsz embereket és úgy állítasz dolgokat hogy fogalmad sincs róla. Általánosítasz és egy komplex szituációt próbálsz végtelenül leegyszerűsíteni. Mindezt erős férfigyűlöletet képviselve.
Egyébként nem érzem teljesen korrektnek hogy a 4-es válaszolót ennyire lepontoztátok. A kérdésre válaszolt, és jól érvelve, helyesen. Talán a lepontozgatás és kötekedés helyett nem ártana megpróbálni normálisan reagálni, a témával kapcsolatban. Logikusan érvekkel és vitákkal, ha nem értetek egyet. Bár igazából nem vitázni szeretnék, inkább csak megfejteni ezt a jelenséget. De ilyen szintű elfogultsággal és valóságtagadással amit itt pár női válaszoló hoz, úgy látom nehéz lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!