Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg ennyire megváltozott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire megváltozott a párkapcsolati piac az utóbbi években?

Figyelt kérdés
Eléggé fura kombinációkat látok manapság, akik mintha nem teljesen lennének egy szinten. Slampos kis piázgatós, dagi lány, a divatos, magas, páva barátjával. Vézna, deszka testalkatú, fura fogazatú szemüveges lány a kigyúrt, nagydarab, mindig jólöltözött barátjával. Sorolhatnám még, értitek a lényeget. Régebben még 5-10 éve sokkal több olyan párt láttam, ahol a felek hasonlóak voltak, egyenlőbb párkapcsolati értékekkel. De a régi házaspároknál is még ezt a fajta egyenlőséget, azonosságot látom. Mostanra meg mintha erősen eltorzult volna az egész, és ennyire a nők javára, előnyére. Csak én látom ezt így? Mi történhetett?

2023. szept. 16. 11:24
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ráadásul külön jó hogy amit mondasz, annak is semmit értelme. Szintekről beszélsz, miközben a kérdésben pontosan az szerepel hogy legalább 3-4 szintes eltolódások lettek mostanra a nők előnyére. Inkább erre felelj, gyűlölködés helyett. Mennyire jó, mennyire stabil kapcsolatokat eredményez ez a fajta torzulás, mi vezetett ide stb.
2023. szept. 16. 15:13
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Ezt én is észrevettem mostanában...
2023. szept. 16. 15:25
 13/14 anonim ***** válasza:
22%
#9: Férfi vagyok. Nem vagyok incel. Voltak barátnőim, jelenleg egy fix szexpartnerem van. Tényleg elszálltak a nők igényei. Több nő ismerősöm szerint is. Anyám szerint is.
2023. szept. 16. 15:27
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt van egy kis confirmation bias. Ebben a kérdésben a férfi kérdező és a férfi válaszolók elmondjak hogy a nők igényei túl nagyok, átlagos nőknek is szerintük ferfimodell barátjuk van, a nők el vannak szállva stb.

Más kérdésben pedig a női válaszolók írják le hogy milyen átlag alatti kinézetű férfiakat szoktak látni jó nőkkel.

Egyik csoport szava a másik ellen és mindegyik utálja a másik felet, most ezzel mit lehet kezdeni?

Én ha megyek dolgozni vagy suliba Pesten szoktam látni teljesen "összematchelt" párokat, és olyanokat is ahol egy (akár jó értelemben) teljes káosz a kombináció.

De pl én is voltam együtt lánnyal aki inkább művész vibe volt kicsit alteresen öltözött, rajzolt, zenélt minden. Én meg imádok edzeni, bokszolok, trapet hallgatok, business világban dolgozom stb és bár a ruháimat szaboval méretre igazittatom, de amúgy semmi kreatív nincs az oltozkodesemben. Nagyon szerettem és kva jó volt vele, annyi h érdekelt mindkettőnket másik és hatottunk kicsit egymásra (pl jött velem edzeni, ő meg mutatott olyan ruhákat ami az ő stílusa de tetszett neki rajtam és elkezdtem egy két új dolgot hordani).

Nem kell ezt ennyire komolyan venni, az élet nem egy ilyen autisztikusan, kényszeresen logika alapján ábrázolhato dolog, nem ilyen fekete fehér.

2023. szept. 16. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!