Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok olyan férfival aki nagyon keveset keres? 4 órában dolgozik, megváltozott munkaképességű.
Ketteshez csatlakozok. Ha az én fizetésem eleve több ember számára elég lenne, akkor nem aggódnék ezen annyira. De talán összességében még így is zavarna a dolog, mert akkor nincs B terv arra az esetre, ha én kiesek a munkából akár szülés miatt.
Attól függ, neked mik a terveid, mik a lehetőségeid. Pl ha a ház nem kérdés, mert már van, vagy lesz kilátásban öröklés útján, akkor nagyobb hitelre sem kell számolni, kisebb pénzből is ki tudnátok jönni. De ez csak egyetlen szempont. Gondold végig a saját helyzeted, mik a prioritásaid, mik a jövőre vonatkozó elképzeléseid. Ha belefér ez, és szívesen lennél a sráccal, akkor hajrá. Visszatérve a kérdéshez az én elképzeléseimmel összeegyeztethetetlen lett volna valaki, aki sokkal kevesebbet keres nálam. Egyszerűen nem jöttünk volna ki hó végére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!