Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznátok olyan férfival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznátok olyan férfival aki nagyon keveset keres? 4 órában dolgozik, megváltozott munkaképességű.

Figyelt kérdés
2x randiztunk eddig. Nagyon kedves, rendesnek, normálisnak tűnik. Közel lakik. Tetszik, én is tetszek neki csak emiatt a pénz dolog miatt kicsit elgondolkodtam. Én amúgy 8 órában dolgozok. Nem vagyok "anyagias" csak elgondolkodtam hogy a jövőre nézve ez hogy lesz "jó ". Azt mondta hogy nem veszik fel 8 órába, nincs itt olyan munkahely ahol felveszik 8 órában megváltozott munkaképességűként csak 4 órában.
2023. szept. 21. 08:45
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Ez most lehet, hogy kegyetlen, de én nem. Mindenhez pénz kell, ha gyereket akartok, ha nyaralni menni, ingatlant venni, akár csak egészségesen étkezni, tényleg mindenhez. Egy idő után borzalmas teher lesz, hogy te vagy az érdemi kenyérkereső egyedül és rengeteg mindenről le kell mondani, amit amúgy mással vagy egyedül megtehetnél.
2023. szept. 21. 08:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha 800 ezer felett keresnék, akkor talán igen, de amúgy nem, mert jelenleg nem tudnám mindenben állni az ő részét is, ő meg nyilván a sajátját nem tudná, meg mondjuk az sem mindegy, mi a baja, van-e valami hatása a mindennapokra, ha valami olyan problémája van, akkor amiatt sem.
2023. szept. 21. 09:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem 8 órában is lehetséges dolgozniuk,de lehet hogy rosszul tudom.
2023. szept. 21. 11:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Ketteshez csatlakozok. Ha az én fizetésem eleve több ember számára elég lenne, akkor nem aggódnék ezen annyira. De talán összességében még így is zavarna a dolog, mert akkor nincs B terv arra az esetre, ha én kiesek a munkából akár szülés miatt.

Attól függ, neked mik a terveid, mik a lehetőségeid. Pl ha a ház nem kérdés, mert már van, vagy lesz kilátásban öröklés útján, akkor nagyobb hitelre sem kell számolni, kisebb pénzből is ki tudnátok jönni. De ez csak egyetlen szempont. Gondold végig a saját helyzeted, mik a prioritásaid, mik a jövőre vonatkozó elképzeléseid. Ha belefér ez, és szívesen lennél a sráccal, akkor hajrá. Visszatérve a kérdéshez az én elképzeléseimmel összeegyeztethetetlen lett volna valaki, aki sokkal kevesebbet keres nálam. Egyszerűen nem jöttünk volna ki hó végére.

2023. szept. 23. 02:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem mert jócskán vissza kéne vennem az életszínvonalamból.
2023. szept. 23. 20:30
 6/6 anonim ***** válasza:
#4 és 2! Ahogy a 4es a végén ìrja és az 5ös ha már önerőből elértem egy életszìnvonalat akkor nem adnék le jelentősen belőle. Sajnos a megváltozott munka képessègűek nagy részét szánalomból és a támogatások miatt foglalkoztatják és valami zsebpénzt kapnak érte. Itt a pasinak kifogásai vannak ráadásúl. Sok jellemzően diplomás munkakörhöz nem kell láb. Tehát amputált lábbal, deréktől lefelé bénulással stb lehet bárki jó programozó, pénzügyes,hres, tanár is akár.
2023. szept. 24. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!