Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért néz keveset a szemembe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néz keveset a szemembe?

Figyelt kérdés

2 hónapja vagyok együtt ezzel a pasival. Szokott a szemembe nézni, de jóval kevesebbet mint amennyit én igényelném vagy amennyit megszoktam az exeimtől. Mikor valamit nagy beleéléssel mesél, rám sem néz. Mikor összebújva fekszünk és én őt nézem, ő csak mered a levegőbe, csak néha néz a szemembe miközben ölel, simogat. Ezt leszámítva érzékelteti velem hogy szeret, de valahogy ezt mégsem tudom hova tenni, hogy miért néz ilyen keveset a szemembe. Szóvá kellene tennem?

30/N, ő 32/F

2023. márc. 5. 10:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
59%
Nem őszinte, gátlásos?
2023. márc. 5. 10:25
 2/13 anonim ***** válasza:
32%
Vannak közös témáitok, közös programok?
2023. márc. 5. 10:26
 3/13 Noren1989 ***** válasza:
78%
Másokkal hogy kommunikál?
2023. márc. 5. 10:30
 4/13 anonim ***** válasza:
64%
Asperger is lehet
2023. márc. 5. 10:30
 5/13 anonim ***** válasza:
74%
Gátlásos is lehet, ilyet én is csináltam már, mikor még nem voltam elégedett önmagammal..
2023. márc. 5. 10:32
 6/13 anonim ***** válasza:
58%
Enyhe asperger vagy autizmus jele is lehet.
2023. márc. 5. 10:48
 7/13 anonim ***** válasza:
15%

"Mikor valamit nagy beleéléssel mesél, rám sem néz."

Ezt én kérdeztem.

Azért, hogy kiderüljön nem csak szex kapcsolatról van e szó, és a párját esetleg azért nem érdekli a kérdező sztorijai..

Mivel már itt volt olyan kérdés, amikor a kérdező látott bele többet és csak szexkapcsolat volt.

Nem mondon, hogy ez van itt is, ezért kérdeztem ezeket, hogy kiderüljön a kapcsolat valódi titulusa. Nem mindjárt pszichológiai szakszavakkal indítottam, hogy biztos ez vagy az.

2023. márc. 5. 11:17
 8/13 anonim ***** válasza:
71%
Na már az is baj, ha nem néz eleget a szemedbe? Ez is egy igény, aztakva.. akkora elvárások meg olyanok vannak már manapság, hogy menten lemegyek alfába. Baszki, lehet, hogy gátlásos, önbizalom hiányos stb.. ezt rég észre kellett vna már venned, ha randizgattok. Inkább vegyél 2 macskát aztán maradj velük életed végéig.
2023. márc. 5. 11:44
 9/13 anonim ***** válasza:

*"Vannak közös témáitok, közös programok?"

Na lemaradt az eleje.

2023. márc. 5. 11:51
 10/13 anonim ***** válasza:
35%
nem akarja veled bepiszkítani a szemét!
2023. márc. 5. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!