Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megpróbálnátok újra?
Figyelt kérdés
Megismertem valakit, akit nagyon értékes embernek tartok és sajnálom, hogy így alakult a helyzet miattam. Én a korábbi traumáim miatt bezárkóztam, és nem tudtam nyitni felé rendesen, aminek következtében nem érezte köztünk a szikrát, azt hitte meggondoltam magam vele kapcsolatban. Azóta nem beszéltünk, de rájöttem, hogy bánom, hogy elveszítettem. Neki futnátok még egyszer, vagy jobb ha bèkénhagyom, hogy találjon olyat akivel elsőre könnyű minden?2024. jan. 29. 07:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!