Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férjezett álomnővel megpróbálnád?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjezett álomnővel megpróbálnád?

Figyelt kérdés

Az alábbi helyzetbe kerültem. Adott egy csaj, aki iszonyatosan bejön, megtestesít mindent, amit egy nőben keresek. 1-2 éve még próbálkoztam nála, éveken keresztül, de csak finoman, nem egyértelműen, mert volt párkapcsolata. Nem is volt vevő rám túlságosan emiatt. Aztán nekem kb 1 éve sikerült elfogadnom, hogy nem lesz az enyém,kb mikor összeházasodott a pasijával. Nekem fél éve van barátnőm, aki megközelíti őt, de ha őszinte akarok lenni, ő nem ér fel a másik lány szintjére. És most nem csak a külső megjelenésre gondolok. Tudom, szarul hangzik. A legrosszabb, hogy azzal a lánnyal nem is kerültünk olyan közel egymáshoz, nem beszéltünk olyan sokat, mégis érzem hogy O is érez irántam valamit. A helyzet az, hogy most megkeresett engem, beszéltünk kicsit újra, és felébredtek újra a régi érzéseim. Úgy látom, a lány vevő lenne már rám, de ugye már férjnél van..nekem meg barátnőm van. Sajnos nem tudom, mit tehetnék. Évekig rá vágytam...talán még most is?

28/F

2021. jan. 8. 00:52
 1/8 anonim ***** válasza:
90%

Ne csináld. Férjezett, neked meg barátnőd van. Tartsd meg a gerinced, és ne csináld.

Koncentrálj a saját kapcsolatod felpezsdítésére.

2021. jan. 8. 01:18
 2/8 anonim ***** válasza:
97%
Sajnálom a barátnődet. Nem sok emberi érzés van benned.
2021. jan. 8. 01:51
 3/8 anonim ***** válasza:
86%
Ez a hajó elment. Vagy legalább is jobb, ha hagyod elmenni.
2021. jan. 8. 01:55
 4/8 anonim ***** válasza:
15%
Menj rá!
2021. jan. 8. 02:29
 5/8 anonim ***** válasza:
94%
Nehéz lehet az, hogy barátnődet más lányhoz méred és lehet amikor vele vagy akkor is a másikra gondolsz: "milyen jó lenne ha ő lenne itt helyette".
2021. jan. 8. 04:37
 6/8 anonim ***** válasza:
95%

Férfiként is a barátnődet sajnálom ebben a történetben.

Szedd ossze magad, tiltsd le a férjes asszonyt (neked kellene olyan no, aki a ferje (!!!) hata mogott probalja kipuhatolni, hogy vajon bejon-e masik ferfinek??) es kezdj el dolgozni a jelenlegi kapcsolatodon naghyon surgosen.

Ha ehhez nincs kedved, vagy ugy erzed nem eri meg, akkor pedig szakits, ne pazarold a masik idejet. Legy egy picit egyedul, rendezd a gondolataidat, a lelkivilagodat, es utana nyiss masok fele.

2021. jan. 8. 07:53
 7/8 anonim ***** válasza:
46%
Szakíts a barátnőddel, a történetben ő az egyedüli normális szereplő. Szakítás után dugd meg a feleséget, megérdemlitek egymást.
2021. jan. 8. 09:41
 8/8 anonim ***** válasza:
A barátnőd jobbat érdemel.
2024. jan. 30. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!