Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megpróbálnátok újra?
"Akik csak ennyitől lelépnek azok után en nem futnék."
A kerdezo nem adott vissza jelzest.. az nem kicsi baj ha nem nagy. A legtobb normalis ertekrendu ember par probalkozas utan hagyja a phitsaba az egeszet ilyenkor.
13-as!
Nem. Az élettapasztalat volt sok. A Facebookon meg fent sem vagyok te majom!
"akik csak ennyi miatt lelépnek"
Attól függ kinek mit jelent a bezárkózás. Lehet, hogy pont ő nem válaszolt. És sorozatosan. Vagy akár finoman, vagy egyértelműen vissza is utasította a másikat, most meg rájött mégis jó lenne. Persze, hogy nem próbálkozik ilyenkor tovább az ember. Vagy te tovább zaklatnál valakit aki nem akar, nem tud veled lenni? Az hogy mit kommunikáltak, nem kommunikáltak azt nem tudjuk. Lehet, sőt valószínűleg most csak egy szépített verziójú kérdést hallunk, mert senki nem szeret rosszat gondolni magáról.
Nincs azzal baj, ha valaki nem érzi jól magát, de ha már valakit értékesnek tart akkor legalább annyit közöl a másikkal, hogy sajnos most nem érzi jól magát. Eldönti hogy akar beszélőviszonyban maradni, vagy sem, aztán közli a másikkal, hogy ideiglenesen szeretne gondolkozni emiatt nem ír. Vagy egyáltalán ne is várjon inkább rá a másik mert nem tudja mi lesz később. De gondolom ilyesmi nem történt. De ha történt is egy elutasítást már nehéz lesz visszaépíteni, alapból egy bizalmatlanságból fog indulni a kapcsolat ha egyáltalán fátylat borít mindennek és tovább ismerkedik veled.
"Én a korábbi traumáim miatt bezárkóztam, és nem tudtam nyitni felé rendesen, aminek következtében nem érezte köztünk a szikrát, azt hitte meggondoltam magam vele kapcsolatban."
Feldolgoztad a traumáid? Ha a válasz rá egy nem akkor ne keresd fel, mert tönkretennéd őt és magad egyaránt. Bár tegyük hozzá hiába keresed fel ha ő már nem kíváncsi rád, nem bízik benned. Szerintem jobban teszed hogyha tanulságként fogod fel és ha nincsenek kezelve a traumáid inkább azokkal foglalkozol.
Ha nem keresed meg, később lehet bánni fogod!
Csak légy őszinte, az fontos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!