Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A második randira hozott kis ajándékot (virág, desszert, stb.) mikor illik odaadni a lánynak?
#6: Miért érzed úgy, hogy viszonoznod kellene? Ez az udvarlás része, és éppen ezért tényleg jelképes apróságban kell a krapeknak gondolkodnia. Egy bonbontól nem érzed úgy, hogy 'megvett' vagy egy szál virágtól sem.
#7: Pont azért kell olyan, hogy ne legyen útban, hiszen vinniük kell magukkal.
8, nem is érzem azt, hogy megvett, csak simán rosszul érzem magam. Én is szeretek a másiknak kedveskedni. Ez olyan, mint mikor mész vendégségbe, azt mondják, ne vigyél semmit, de rajtad kívül mindenki visz.
De tudom, a randi arról szól, hogy nekem kussolnom kell, és a férfi ellőhessen minden filmes klisét.
#9: Ez aranyos:'filmes klisé'. Én 'nyálas' vagyok, szeretem az ilyen apró gesztusokat, de hát ez annyira személyfüggő... Én azt is szeretem, amikor a párom teljesen ad hoc hazajön este munkából egy szál rózsával, hozza nekem ajándékba, csak úgy. Nagyon örülök neki, pedig a gyerekek felhívták már a figyelmem rá, hogy a felét én fizettem, csak a másik felét köszönjem meg.:) ( a 'közös élet' kasszából veszi.)
Szép napot neked!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!