Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jogos lehet egy nő szájából...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos lehet egy nő szájából az az érv, hogy azért kell a férfinek fizetnie a randin merthogy egy nő könnyebben talál férfit randira mint egy férfi nőt?

Figyelt kérdés
2024. jan. 23. 18:22
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom eldönteni, hogy tényleg létezik ennyire nagypofájú "ember" vagy csak a szokásos incel trollkodást olvashatjuk újra.
2024. jan. 23. 19:07
 22/38 anonim ***** válasza:
33%
Igen voltak netrol mikor belefutok nyomikba. Mikor randin derul ki. Vagy akar az hogy pszicho. Vagy bármi ami nem jött le elotte. Vagy akkor mondja hogy amugy foglalt..megesett igen hogy valakivel adtam eselyt randira akivel nem kellett volna.
2024. jan. 23. 19:07
 23/38 anonim ***** válasza:
65%

"Eddig olyan nem volt de nem is lattam még olyat hogy pasik nőket utasitanának el."

Szóval olyanokkal ismerkedsz, akiknek bárki jó. Nem dicsekednék vele...

2024. jan. 23. 19:08
 24/38 anonim ***** válasza:
47%

Szöveget se tudsz értelmezni.

Nem láttam még pasikat akik nőket utasitottak volna el.

Vannak bnőim is pl. Akarkire rámennek a pasik fején egybol megjeleneik a bamba vigyor. A pasiknak semmi tartasuk nincs. Zero.

A munkahelyeken a felesŵgeiket is csalják pl.

Nagyon ritka az olyan férfi aki azt is tudja mondani hogy nem. Akinek van tartása is.

2024. jan. 23. 19:19
 25/38 anonim ***** válasza:
100%
Az fizet, aki elhívta a másikat randira. Alap illem.
2024. jan. 23. 19:19
 26/38 anonim ***** válasza:
41%

#24 A megcsaláshoz 2 ember kell, akkor ugyan annyi gerinctelen nő is van. De nem akarlak én itt logikával összezavarni.

Ezt meg kiégett nőként nehéz lesz felfognod, de tessék. A férfiaknál nem szoktak kezdeményezni, így nem fognak kapásból felegmán elküldeni ha mégis megteszed.

2024. jan. 23. 19:23
 27/38 anonim ***** válasza:
58%

De zeke a prolik azt hiszik ha randin nem jon veluk össze a csaj akkor a csaj fizesse a sajatját. Ezek szexet akarnak venni hamburgerrel.

Es amikor egy nő leirja hogy miert illene a pasinak fizetnie lepontozzák. Hát nem azért hogy majd ezzel megvegye szexre. Ha meg nem jön össze a csaj akkor adja vissza a pénzét. Prolik vannak csak itt.

2024. jan. 23. 19:25
 28/38 anonim ***** válasza:
68%

Te vagy kiégett mindenki magábol indul ki.

A ferfiak senkit nem azert hivnak randira hogy elutasitsák.

2024. jan. 23. 19:26
 29/38 anonim ***** válasza:
69%

#27 Ilyet mondjuk senki nem írt. Első randin már csak illemből is fizetünk.

Itt az ocsmány okfejtéseddel volt a probléma.

2024. jan. 23. 19:27
 30/38 anonim ***** válasza:
#28 Azért ne kelljen már mindent a szádba rágni. Egy randi arról szól, hogy megismerjétek egymást. Nyilván ezért hív el. Ha nem vagy neki szimpatikus, ( valljuk be, egyre nehezebb elhinni, hogy valakinek az vagy) akkor meg ennyi volt.
2024. jan. 23. 19:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!