Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jogos lehet egy nő szájából...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos lehet egy nő szájából az az érv, hogy azért kell a férfinek fizetnie a randin merthogy egy nő könnyebben talál férfit randira mint egy férfi nőt?

Figyelt kérdés
2024. jan. 23. 18:22
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
59%
Aki fizeti az összes randit, annak is van elég baja avval hogy elég jó legyen. Ha te ilyen kis sóher takony vagy, hogy ennyi nagyvonalúságra se futja tőled, akkor engedd is el ezt a barátnő dolgot!
2024. jan. 23. 18:24
 2/38 anonim ***** válasza:
44%

Minden nő máskepp fogja fel.

En azert szeretem ha fizetnek randin mert ha kiderul hogy nem jön be a srác legalabb nem erzem azt hogy feleslegesen b.sztam el az időmet egy nyomira. Hanem kompenzált legalább.

Szerintem ilyenkor a pasi a sanszot fizeti meg hogy a nő meghallgassa egyaltalán nyitott legyen felé, figyeljen es a pasinak legyen esélye nála. Amit vagy eljátszik es lehoz az eletemrol vagy nem.

Késöbb meg azert mert nem akarok ugy jarni hogy egyedul jobban élek mint pasival. Ha már ketten vagyunk az matematikailag is plusz kéne legyen nekem. Pláne ha majdan egyedulállo anyává tesz. Azert ennek a kockazatnak ára van.

2024. jan. 23. 18:26
 3/38 anonim ***** válasza:
39%
Aki ezzel érvel azzal nem is kell tovább randizni, mert egyértelműen lenézi a férfit.
2024. jan. 23. 18:27
 4/38 A kérdező kommentje:
3. Mint a kettes?
2024. jan. 23. 18:28
 5/38 anonim ***** válasza:
38%
Mint a kettes.
2024. jan. 23. 18:29
 6/38 anonim ***** válasza:
53%
Nem nézem le. Egy randinak az a lényege hogy a pasi "bemutatkozik" vonzani akar. Vagy sikerul vagy nem.
2024. jan. 23. 18:32
 7/38 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem az oké, hogy első randin a férfi fizet. Én fel szoktam ajánlani, hogy felezzünk (és nem a válaszától függ a folytatás), de oké, elismerem, hogy szép gesztus a pasinak fizetnie az első randit, főleg, hogy nagy eséllyel ő hívta meg a nőt és nem fordítva.

De az a nő, aki a második, harmadik, negyedik randin sem hajlandó felezni, az egyértelműen az ingyen kaja-pia miatt járogat randira, és a kapcsolatban sem fog másképp hozzáállni a dolgokhoz.

Fizesse az első randit a férfi? Oké, fizesse, mert így szép, így illik, adjuk meg a módját, ez a hagyomány stb. De utána mégiscsak egyenlő felek vagyunk, akik ugyanúgy dolgozunk, és vélhetően ugyanannyira meg akarjuk ismerni egymást, nem?

2024. jan. 23. 18:34
 8/38 anonim ***** válasza:
45%

6

Esetleg érdemes lenne olyan férfiakkal ismerkedni, akik vonzanak és akikkel szívesen találkozol... Tudod, akik nem kell pénzzel kompenzáljanak azért, hogy időt tölts velük.

2024. jan. 23. 18:36
 9/38 anonim ***** válasza:
61%

#6 Az előbb konkrétan azt írtad, hogy a férfinak meg kell fizetnie az idődet (mert te mennyivel értekésebb lehetsz), hogy szóba állhasson veled. Mi ez ha nem egy béképzelt, lekezelő hozzáállás?

Vagy kifejezni nem tudod magad rendesen, vagy csak kibukott a szög a zsákból.

2024. jan. 23. 18:36
 10/38 anonim ***** válasza:
66%
Ha jogos, ha nem így van. Ezek farkastörvények.
2024. jan. 23. 18:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!