Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyenek az informatikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyenek az informatikus férfiak? Érdemes esélyt adni nekik?

Figyelt kérdés

Szóval ismerkedek egy programozóval. Jól érzem magam a társaságában. Okos, intelligensnek tűnik, talán ez vonz.

Mindenki azt mondja, de jól járnék vele, mert jó a fizetésük... de ez engem nem érdekel. Nekem férfi kell.

Sok helyről hallottam, hogy semmihez nem értenek, csak a géphez. Ezzel bogarat ültettek a fülembe. Eddig az előző párjaim is javarészt ezermesterek voltak. Csapágyat cseréltek a mosógépben, az autóhoz is hozzá tudtak nyúlni.

Akinek programozó párja van, valóban büdös nekik a munka?

Ez már jobban érdekel mint az anyagi része. Szeretem, ha egy férfi talpraesett és megfogja a munkát és meg tud csinálni otthon 1-2 dolgot.

Tehát értitek, nekem nem olyan ember kell aki csak a gomb nyomkodáshoz ért.

Mielőtt negatív kommentek érkeznek, eddig nem tértünk ki ilyenekre a beszélgetéseink során.

2024. jan. 22. 12:20
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Én programozó vagyok, és elég sok mindent csinálok: polcot fúrok, akksit cserélek, hegesztek, köszörülök, fűt kaszálok, fát vágok, kapálok, metszek, bort készítek, kondiba járok, főzök, mosogatok, stb. Igazából nagyon sok minden érdekel.

A munkatársaim nagy részének szintén van valamennyi műszaki affinitása, és sok mindent megcsinálnak otthon, de vannak köztük olyanok is, akik tényleg eléggé gamerek vagy kockák, azon kívül nem túlzottan villáskulcsosak. De érzésre ők vannak kevesebben.

Nyilván nincs kizárólagos szabály, erre való az udvarlás: meg kell ismerni a másikat.

F

2024. jan. 23. 21:11
 22/24 anonim ***** válasza:
35%
Jó nagy kamu ez a kérdés. Kérdező, milyen kocsija volt a párodnak?
2024. jan. 24. 15:12
 23/24 anonim ***** válasza:
Te meg nem vagy nő, bármilyen baromságot meghallod és egyből elhiszed mint egy buta birka :D
2024. aug. 18. 14:30
 24/24 anonim ***** válasza:
Én rendszerüzemeltető vagyok, páromnak mindig főzök, nyaralásokat/utazásokat legtöbbször én tervezem meg, képes vagyok szerelni ezt azt, csak neten utánanézek előbb, nem úgy mint az átlagemberek...
2024. aug. 18. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!