Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyenek az informatikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyenek az informatikus férfiak? Érdemes esélyt adni nekik?

Figyelt kérdés

Szóval ismerkedek egy programozóval. Jól érzem magam a társaságában. Okos, intelligensnek tűnik, talán ez vonz.

Mindenki azt mondja, de jól járnék vele, mert jó a fizetésük... de ez engem nem érdekel. Nekem férfi kell.

Sok helyről hallottam, hogy semmihez nem értenek, csak a géphez. Ezzel bogarat ültettek a fülembe. Eddig az előző párjaim is javarészt ezermesterek voltak. Csapágyat cseréltek a mosógépben, az autóhoz is hozzá tudtak nyúlni.

Akinek programozó párja van, valóban büdös nekik a munka?

Ez már jobban érdekel mint az anyagi része. Szeretem, ha egy férfi talpraesett és megfogja a munkát és meg tud csinálni otthon 1-2 dolgot.

Tehát értitek, nekem nem olyan ember kell aki csak a gomb nyomkodáshoz ért.

Mielőtt negatív kommentek érkeznek, eddig nem tértünk ki ilyenekre a beszélgetéseink során.

2024. jan. 22. 12:20
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

"Akinek programozó párja van, valóban büdös nekik a munka?"

Annyira nem, mint neked. A hétköznapi szerelési munkák többségéhez nem kell sem komoly fizikai erő, sem férfi nemi szerv, te is meg tudod csinálni.

2024. jan. 22. 12:52
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként a számítógépen kívül semmihez sem értő, nyeszlett vagy amőbává hízott kocka informatikus klisé már legalább húsz éve nem állja meg a helyét. Már jó ideje egy keresett és jól fizetett szakma, így mindenféle embert elszegődött informatikai pályára. Ha neked kigyúrt, vagy maratont futó informatikus az álmod, olyat is fogsz találni.
2024. jan. 22. 12:53
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Kőművest válassz. Megszerel bármit, és igazi férfi az ágyban.

A többi (számodra) úgysem számít.

2024. jan. 22. 13:20
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem igazán értem!

Nézd ahány ember, annyi féle...az informatikus is ilyen.

Mondok példát, ismerek olyan fogorvost, aki maga burkolta a saját házát, szinte egyedül.

Ugyanakkor ismerek olyan autószerelőt, aki egy kilazult konnektort képtelen normálisan visdzatenni.

Szóval a hídon majd akkor menj át,ha odaértél....

2024. jan. 22. 13:48
 15/24 anonim ***** válasza:
76%

Kezdjük ott, hogy láthatóan nem sok fogalmad van a világ működéséről. Amit írsz az 40 éve volt igaz (férfiak megszerelték a kocsit, mosógépet).

Először tehát a saját fejedben tegyél rendet, olvass, tájékozódj. Olvass utána hogy működik a kapitalizmus, fogyasztói társadalom, stb. Utána ülj be egy egyetemre és tanuld meg hogy épül fel egy mosógép (2024-ben! nem 60 éve) vagy egy autó!

Jelenleg a mosógép úgy működik hogy x ideig megy aztán elpukkan benne az elektronika, csinálhatsz vele bármit, ezek szabadalmaztatott cuccok, még egy nagyon mélyen hozzáértő ember/cég megfelelő eszközökkel se fog ugyanolyan chipet gyártani neked.

És ez előbb történik meg mint a csapágy elromlása, általában 3 év után (ahogy lejár a gari)

--> Javaslom keress rá a "tervezett elavulás" szóra.

Autóval ugyanez a helyzet. Lámpa cseréjét mostmár csak szakszerviz végezheti, ha magadnak cseréled, az elektronika letiltja azt viheted a szervizbe pár miskáért megjavítják talán. Elenktronikus autót szeretnéd hogy javítson a párod? Hát sok sikert. Gyárban tudják csak javítani, már ha tudják, úgy van összeszerelve.

Ezek már nem wartburgok amiket a hátsú udvarban a rohangáló csirkék közt szereltek a nagypapák.

Informatikus programozó ahhoz ért ami a nevében van, programozni tud. Ennyi erővel ha te mondjuk egy favágóval vagy autószerelővel randizol akkor elvárod tőle hogy programozzon le egy atomerőmű vezérlését? Ugyehogy nem. Miért kéne egy férfinak értenie az autószereléshez?

2024. jan. 22. 14:07
 16/24 anonim ***** válasza:

""Akinek programozó párja van, valóban büdös nekik a munka?""

Miből gondolod, hogy egy programozó nem dolgozik?

2024. jan. 22. 14:23
 17/24 anonim ***** válasza:
Pénzből bármi problémát meg lehet oldani. Pénz nélkül necces...
2024. jan. 22. 15:50
 18/24 anonim ***** válasza:

Ismerőseim igen jelentős része szoftverfejlesztő, szoftvermérnök, programozó és hasonló területeken dolgozik, beleértve a férjemet és öcsémet is, az ő magánéletükre elég jól rálátok. Mindegyik képes FÉRFIAS dolgokat is csinálni, bizony! :D Csapágyat nem hiszem, hogy tudnának cserélni a mosógépben, de a mai világban erre abszolút semmi szükség, és keresnek annyit, hogy szerelőt hívjanak ha 5 évente valami gond van a mosógéppel. Autószerelés: nekünk egy 20 éves Mercink van, azon még csak-csak van mit bütykölni néha, de mondjuk a férjem inkább szervizbe viszi ha valami gond van, öcsém pár éves Fordjában meg gondolom hermetikusan le van zárva minden az olajtöltő-lukon kívül.

"Akinek programozó párja van, valóban büdös nekik a munka?" Ennek a mondatnak mi köze ahhoz, hogy mosógép csapágycserélés meg autóbütykölés? Össze tud-e szerelni egy Ikea polcot? Igen, ahogy én is. Tud-e füvet nyírni? Igen, ahogy én is. Ki tud cserélni egy csaptelepet? Igen, ahogy én is.

Ezekkel egy átlag lakásban kb. félévente vagy még ritkábban találkozik az ember feladatként (anyósnál van fűnyírás, nyáron, mondjuk havonta 1x) - kurvára nem érdekel, hogy meg tudja-e csinálni, sokkal inkább az, hogy a háztartási munkákat TERMÉSZETESEN megosztjuk és meg tudja csinálni, mert azt minden nap kell csinálni, még ha a mosogatás nem is olyan szexi, mint a mosógépcsapágy-csere.

De elárulok valamit: az, hogy valaki nem a hálószoba padlóján gyűjti a szennyes alsót nem attól függ, hogy milyen diplomája van, vagy van-e neki, nálam pedig ezek sokkal fontosabb ismérvek.

Fura dolgok vannak a fejedben szerintem a FÉRFIASSÁGRÓL. :D

2024. jan. 22. 16:21
 19/24 anonim ***** válasza:

5. Kérdező, az 1. válaszoló vagyok.

Nem főnök és nem vezető a barátom. 23 évesen diplomázott le alapszakon egy átlagos (nem a legjobb top) egyetemen Pesten villamosmérnökként, miközben már programozást tanult az egyetem mellett. Felvették az 1. céghez dolgozni, ahová jelentkezett és a mai napig ott van. Egy külföldi multi, ami csak Pesten több ezer embert foglalkoztat, köztük több száz szoftverfejlesztőt is, ami ő. Ugyanott dolgozik 7 éve már. Lehet nem ő az átlag, de én őt ismerem, sok más programozót nem. Tavaly lépte át a fizetése a nettó 1 milliót. De már emlékszem 2018-19 környékén is nettó 450-500 ezret keresett.

Ja és a covid óta permanens home office-ban van, nem idő alapján dolgozik és bár néha nagyon oda kell feküdnie a határidős projektmunkák idején, egyébként iszonyú szabad élete van, átlagban nem kell megdolgoznia a heti 40 órát finoman szólva.

2024. jan. 22. 16:59
 20/24 anonim ***** válasza:
1. Nem kell 120iq hozza es van ezer fele agazata a programozasnak is..
2024. jan. 22. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!