Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem gerinctelenség ez egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem gerinctelenség ez egy lány részéről?

Figyelt kérdés

Társkeresőn megismerkedtem egy lánnyal, dumáltunk pár napig majd elhívtam randira. Látszólag minden okés volt, a randi végén rendesen elbúcsúztunk azzal, hogy lesz még folytatás. Azóta a lány eltűnt. Nem ír, nem válaszol, a fb jelölésemre sem reagál, semmi... Nem pofátlanság ez így egy kicsit? Felautózok érte, elviszem jobbra-balra, kifizetem a drága vacsorát, utána a sütit, kávét, sétálunk órákon át, hazaviszem, rááldozom az időmet, energiámat és arra nem képes hogy egy mondatban megírja, hogy bocs de nem vagy az esetem? Meg se kéne indokolnia, csak egy NEM-et írnia és lezárni. Találkoztunk, látott, beszélt velem személyesen, nekem azt ne mondjátok, hogy biztos fél a reakciómtól mert láthatta hogy nem olyan vagyok mint a nagy átlag férfiak... El tudom fogadni a visszautasítást, csak annyit vártam volna el a fentiek fényében, hogy "Szia! Bocs, de nem."

Ez olyan nehéz? Ennyi tisztelet, korrektség, empátia nem szorul valakibe a mai világban? Nem siralmas ez?

2024. jan. 17. 06:56
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
58%
Mindenki megérdemel egy lezárást ha ismerkednek ha szakítanak! A ghosting, tiltás szó nélkül csúnya viselkedés és gyenge kifogás rá az, hogy más nem fogadta jól. Nem az összes férfi faragatlan, erőszakos köcsög. Aki szerint az (10%-WTH?) annak valami baja van...
2024. jan. 17. 09:59
 22/33 anonim ***** válasza:
73%
#21 mondod ezt addig, amíg nem akadsz össze egy sérült egójú elmebeteggel. Férfiként ismerni kéne a férfiakat.
2024. jan. 17. 10:40
 23/33 anonim ***** válasza:
23%
#22: Hát ez az, hogy te nem vagy férfi és nem ismered a férfiakat sem.🤣
2024. jan. 17. 10:42
 24/33 anonim ***** válasza:
59%
Nem arról van szó, hogy tartozik-e bárki bárkinek, nem is értem, hogy ez a fogalom egyáltalán miért jelenik itt meg. Olyan dologról van szó, ami mindenkinek magától adódik, akinek van egy megfelelő szellemi és erkölcsi egészsége. Mindenki saját magát minősíti a cselekedeteivel, ami nem igényel kommentárt.
2024. jan. 17. 11:13
 25/33 A kérdező kommentje:

A válaszadók többségének megint csak a pénzig jut el az agya. NEM arról van szó.

Nagy ívben lesz@rom, hogy nem kellek neki, vagy hogy hány liter gázolajat pöfögtettem el miatta. Legalább idő előtt kiderült, hogy nem passzolunk. De a módszer, a viselkedés az igen, az zavar.

A fent leírtak ismeretében aki szerint ezek után egy "Bocsi, de nem vagy az esetem." nem fért volna bele az ugyanolyan szellemi és erkölcsi gerinctelen nulla mint a lány akivel randiztam.

2024. jan. 17. 11:44
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Na de ha nem passzoltok akkor mit törődsz még vele? Vannak olyan emberek mint ő, eléggé sokan sajnos. Tovább kell lépni és majd összeismerkedsz mással, aki hasonló, mint te. Örülj, hogy nem húzta a pénzed, energiád, időd tovább!
2024. jan. 17. 11:55
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

Igen, gerinctelen húzás volt.

Illett volna megmondani, hogy nem lesz folytatás.

A felmerült témára is írnék: Én megértem teljesen, hogy sok nő tart attól, hogyan reagál a férfi a visszautasításra.

Azt is megértem, nem akarja hallgatni az esetleges szövegelést.

De szerintem a ghostingnál még az is jobb módszer, ha írtok egy üzenetet, hogy örültetek a szerencsének, de nem szeretnétek folytatást, elkülditek, aztán egyből tiltás.

Így legalább nem ghosting hanem teljesen korrekt, egyenes lezárás.

Szerintem normál világban illik egyenes visszautasítást adni, viszont azzal senki nem tartozik a másiknak, hogy indokolja, és még ő magyarázkodjon.

Az általában kamu duma, hogy "tanulni akar belőle". Inkább csak ki akarja húzni az indoklást, hogy reagálhasson rá valami "szépet", vagy megmagyarázza, hogy nincs igazad, hülyeség, tessék csak adni még egy esélyt. :D

2024. jan. 17. 12:28
 28/33 anonim ***** válasza:
59%
Amúgy a kérdező pont az a típus, akinek nem lehet nemet mondani, mert nem bírná el az egója. Bocs, de a "szellemi és erkölcsi gerinctelen nullaság" az krvra nem itt kezdődik. :D
2024. jan. 17. 16:14
 29/33 anonim ***** válasza:
51%
28-. szerintem meg tök normális, hogy fel van háborodva. Azért senki személyiségét ne egy gyakoris kérdésből próbáld megítélni.
2024. jan. 17. 16:18
 30/33 anonim ***** válasza:
0%

#29: Felesleges arról győzködnöd, hogy mi a normális, agyilag is csak idáig jutott el az alapján, amit a kérdező eddig leírt. Szerinted ő tisztában van vele mi a normális?🤣

Ha ez nem a gyakori lenne, hanem a valóság, azért többnyire az emberek fel lennének háborodva, hogy amúgy milyen alapon személyeskedik, de így arc nélkül könnyű.

2024. jan. 17. 17:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!