Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem gerinctelenség ez egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem gerinctelenség ez egy lány részéről?

Figyelt kérdés

Társkeresőn megismerkedtem egy lánnyal, dumáltunk pár napig majd elhívtam randira. Látszólag minden okés volt, a randi végén rendesen elbúcsúztunk azzal, hogy lesz még folytatás. Azóta a lány eltűnt. Nem ír, nem válaszol, a fb jelölésemre sem reagál, semmi... Nem pofátlanság ez így egy kicsit? Felautózok érte, elviszem jobbra-balra, kifizetem a drága vacsorát, utána a sütit, kávét, sétálunk órákon át, hazaviszem, rááldozom az időmet, energiámat és arra nem képes hogy egy mondatban megírja, hogy bocs de nem vagy az esetem? Meg se kéne indokolnia, csak egy NEM-et írnia és lezárni. Találkoztunk, látott, beszélt velem személyesen, nekem azt ne mondjátok, hogy biztos fél a reakciómtól mert láthatta hogy nem olyan vagyok mint a nagy átlag férfiak... El tudom fogadni a visszautasítást, csak annyit vártam volna el a fentiek fényében, hogy "Szia! Bocs, de nem."

Ez olyan nehéz? Ennyi tisztelet, korrektség, empátia nem szorul valakibe a mai világban? Nem siralmas ez?

2024. jan. 17. 06:56
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
76%
Bunkóság valóban, de az a te problémád, hogy be akartál nála vágódni. Lehet tárgyként érezte magát, lehet azt hitte, hogy te pénzéhesnek tartod hogyha egyszer körbenyaltad. Akkor se szép dolog amit csinált, de az se, hogy most felhánytorgatod. Innen kiindulva valahol nem csodálkozom, hogy szóba se akar veled állni.
2024. jan. 17. 08:34
 12/33 anonim ***** válasza:
89%
Kerüli a konfrontációt. Szerintem fél kiállni és elutasítani, mert akkor agresszívve válsz és elkezded sorolni, hogy de te miket költöttél rá stb. Én megmondtam konkrétan a pasinak anno, hogy nem szeretnék vele talalkozni többet, erre le voltam hordva mindeféle kurvának. Úgy hogy felesben fizettünk mindent, rám nrm költött egy fillért sem. És egy programozó volt, azt gondoltam, hogy nem proli bunkó, de hát nem. És nem biztos, ha valaki már átélt egy ilyen lebaxást, újra fel fogja vállalni, inkább eltűnik. Persze ez nem hatalmazza fel arra, hogy szép amit csinál, igen, nagyon bosszantó, és gerinctelen dolog ha csak úgy lelépnek.
2024. jan. 17. 09:03
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, amiket leírtál az túl sok az első randira, egy vadidegen ennyit nem érdemel meg, látod ez is mennyire értékelte...

Esetleg már a harmadik randin viheted ide-oda kocsival, addig meg oldja meg a csaj hogyan jut el oda ahová kell!

2024. jan. 17. 09:05
 14/33 anonim ***** válasza:
70%
Ilyen mindig is volt, mindig is lesz. Felesleges emiatt kérdést kiírni. El kell fogadni, el kell engedni.
2024. jan. 17. 09:17
 15/33 anonim ***** válasza:
77%
Nő vagyok, volt, hogy a srác az első randin (egyben első személyes találkozó) meghívott vacsorázni, és ő is nagyra volt ezzel, mert azt mondta, amikor megköszöntem, hogy "legközelebb te fizetsz". Tehát ő már eldöntötte, hogy lesz legközelebb, és hogy akkor neem kell fizetnem, mert ő most milyen jófej, hogy megveszi a kajámat. Megjegyzem ő kért nekem, mert az egyik tételt tudta, hogy mit szeretnék, de menüben szerettem volna, csak ő meg sem kérdezte. Ezenkívül csinált nekem házi sajtkrémet, mondta, hogy virág helyett van (sose kaptam virágot első randin). Nekem nem tetszett a srác ésnem csak a megnyilvánulása miatt. Én is ghostoltam, konkrétan töröltem a matchet. Nem tartozok neki semmivel azért, mert kifizetett x ezer forintot, amire senki nem kérte, magától csinálta. Neki nem kellett autóznia de hazakísért, hát isteneeem. Nem tartozik neked semmivel a csaj, de persze érthető, ha rosszul esett.
2024. jan. 17. 09:24
 16/33 anonim ***** válasza:
73%
15# Nem tartozol semmivel, ez így igaz. De attól még paraszt dolog szó nélkül törölni a másikat, ezen nincs mit szépíteni. 😀
2024. jan. 17. 09:34
 17/33 anonim ***** válasza:
72%
Egyetértek, és szerintem itt nem is az volt a kérdés, hogy tartozik-e valamivel (nyilván nem). Annyival mindenképpen, hogy érthetően elmondja, hogy mégsem akar többé találkozni. Továbbra is azt mondom, hogy gerinctelenség. Minden esetben.
2024. jan. 17. 09:36
 18/33 anonim ***** válasza:
78%
Ezt csak azért írjátok, mert fogalmatok sincs, mennyire ki tudja hozni a pasik nagy részéből az állatot a visszautasítás. Egy kedves bocsi de nem szeretnék ismerkedni veled üzenetet kb a férfiak 10%-a fogad normálisan. Van egy kisebb része, aki csak megsértődik és letilt egyből. Van egy másik, ennél picit nagyobb része, aki beszélgetni akar a témáról, vagy azért, hogy tanuljon belőle, vagy hogy meggyőzze, hogy adjon még egy esélyt, a többi talin rájön, hogy mennyire összeillenek, illetve azért, hogy utána jól beszóljon. Személyes példa az utóbbira, harmadik mondatában már feleségül akart venni, nyilván tudtam, hogy vicc volt, de nekem nem tetszett, túl közvetlen volt és túl nyomulós. Megírtam enki, hogy nem szeretném folytatni a beszélgetést, megkérdezte, hogy miért. Na mondom szuper, tanulni akar belőle, elmondtam, hogy erős volt a feleséges duma. Erre mit válaszol? "Viccből írtam, mondjuk szerencse, hogy hamar kiderült, hogy semmi humorod, a volt lakótársam sem értette az iróniát és nem is kellett senkinek". Na az ilyennek aztán fontos volt megmondanom normálisan az okot... Na és itt jön a nagyobb része a férfiaknak, akik konkrétan azt válaszolják, hogy rohadj meg te hülye kva, egyedül döglesz majd meg, te veszítettél többet, amúgy is dagadt vagy és ronda, csak megsajnáltalak és unatkoztam, de téged lehetetlen szeretni. Azért egy nőnek szerintem jobb választás, ha gerinctelennek gondolják, amiről nem tud, mert a csávó a tiltás után nem fog neki tudni írni, minthogy ezt végighallgassa.
2024. jan. 17. 09:48
 19/33 anonim ***** válasza:
44%
#18: Az itt senkinek a hibája, hogy te kikkel ismerkedsz. Attól még nem lesz az igaz, hogy a férfiak 10%-a fogadja ezt normálisan, max azok közül akikkel te ismerkedsz.
2024. jan. 17. 09:51
 20/33 anonim ***** válasza:
84%
ha valaki bunkón fogadja, azt törlés, tiltás, nem kell vele foglalkozni. Ez nem ok arra, hogy a normális embereket is eszerint kezeljék.
2024. jan. 17. 09:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!