Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyikék, főnyeremény lenne számotokra egy pálinkafőzésben járzas, poethicus gentleman?
Figyelt kérdés
Miközben végigvezet titeket birodalmán, a pálinkával teli üvegek és a cefrés hordók között, az alpha male poethicus módozatban, stylusosan rátok kacsint baritone hangban, és verssel csavarja el a fejeteket:
- A hordómbam cefre erjed,
Az alpha male csak rád gerjed!
2024. jan. 8. 13:40
11/19 anonim válasza:
11, most őszintén, ha döntened kéne ez a kérdező, az Audis pestilakásos kérdező, Kispocak (110 kilós alkesz "nekemjárajónő"), vagy "ehhez a csajhoz mekkora nettó kell?" kérdező között, melyiket választanád?:D
Ez legalább szórakoztató.
12/19 anonim válasza:
10 vagyok. Nem szórakoztató. Szánalmas.
13/19 anonim válasza:
12, áh, úg ylátom nem vag ymég elég régóta itt az oldalon:D Valójában az a helyzet, hogy ez a kérdés még azok közé tartozik, amiket megéri elovlasni..
14/19 anonim válasza:
Abszolút röhej tárgya.
Amúgy nagyon alkohol ellenes vagyok, még akkor is ha az ember szrrá keresi magát vele
15/19 anonim válasza:
Ha ittál már jó szőlőpálinkát, akkor tudod, hogy inkább egy szép házibor. Azzal még lenne is esély trógerabb jánykáknál.
16/19 anonim válasza:
Báttya, te hogy kacsintasz bariton hangban???
17/19 anonim válasza:
ha van hozzá hordó has, pörköltszaftos bajusz, makkos cipő és bolyhos melegítőalsó, akkor mindegy milyen pálinkád van kérdező:)
18/19 A kérdező kommentje:
17 Micsoda feltételezés! Én stylusos gentleman vagyok, menő csőfarmerrel, bőr jacket és Ray Ban napszemüveg menőségi factorával kiegészítve!
2024. jan. 17. 09:49
19/19 anonim válasza:
Az igazi kémények hegesztőpajzsban kérik ki a kocsmában a reggeli actimelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!