Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Főnyereménynek szamit egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főnyereménynek szamit egy ilyen férfi?

Figyelt kérdés
Nem helyes kicsit elhízott apatestű , viszont nem nyomulós, nem csak szexelni akar, nagyon érzelmes intelligens, fizikus, nem kevés 400 ezer a nettó jövedelme, nagyom figyelmes, jól főz.
2023. dec. 25. 14:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
72%
Nem. Főnyeremény akkor lenne, ha minden stimmelne. Ezt magyarázni kell, vagy magaddal szemben ennyire elnéző vagy?
2023. dec. 25. 14:10
 2/13 anonim ***** válasza:
60%

Ha nincs fizikai vonzalom, mindegy mennyit keres és milyen rendes.

Ha van fizikai vonzalom de egy bunkó paraszt milliós kocsival se tud egy értelmesebb nőnél labdába rúgni.

Egy rendes, érzelmeken alapuló, nem kihasználós kapcsolatba egyensúly kell.

Nem mondanám főnyereménynek akiért kapkodnának a nők, de ha a mentalitása rendben van, incelkednie se kell.

Ha valamiben kiemelkedő vagy a külsőn kívül, azzal is meg tudsz fogni egy nőt, de ha dolgozol egy picit külsőre magadon, és valöban ilyen tulajdonságaid vannak, akkor lehetsz főnyeremény is.

2023. dec. 25. 14:11
 3/13 anonim ***** válasza:
76%
Számomra a legkevésbé sem, bocsika. Eleve én humán, sőt, művészi érdeklődésű vagyok, mit kezdenék egy fizikussal? A többit meg hagyjuk is.
2023. dec. 25. 14:15
 4/13 anonim ***** válasza:
20%
én sem vagyok fő nyeremény pedig többet keresek, nekem is apa testem van, alap járaton a hozzám hasonló kövér pasik nem sok nőnek kellenek kedves kérdő is rá fog jönni erre hogy egy vékony jobb lenne azért inkább bele se menj időt spóroljatsz mind a kettőtoknek.
2023. dec. 25. 14:18
 5/13 anonim ***** válasza:
36%
Nem nagyon...de valakinek biztos.
2023. dec. 25. 14:22
 6/13 anonim ***** válasza:
45%
Nagyon vicces vagy :)
2023. dec. 25. 14:27
 7/13 anonim ***** válasza:
36%
Messze nem.
2023. dec. 25. 14:59
 8/13 anonim ***** válasza:
69%
Ha ez a főnyeremény, akkor inkább megrohadok a vibrátorommal együtt.
2023. dec. 25. 15:44
 9/13 anonim ***** válasza:
60%

Nagyon érzelmes és intelligens az egy dolog, de hasonlóan gondolkodunk-e a világról és az alapvető kérdésekben?

Nekem ezek fontosabbak, mint az itt leírtak.

2023. dec. 25. 16:15
 10/13 anonim ***** válasza:
Ez manapság egy borsodi zsákfaluból érkezett vízfejű 3 gyerekes cigánynőre elég.
2023. dec. 25. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!