Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap rendevúm lesz egy olyan lánynak akinek nagyon tetszem. Mikre figyeljek majd oda? 17F
Sziatsztok!
Holnap 13:00-kor találkozom egy lánnyal, utána megyünk enni egy helyre. :) Voltam már 3-szor randevún egy lánnyal, de ő egy másik volt. Mindhármon nagyon jól éreztük magunkat, ám a harmadik végén... Rosszúl kezdeményeztem a csókott, túl hirtelen akartam, ez összezavarta és elsétállt. Utána többször nem mentünk talira... :( Mégegyszer nem szeretnék elrontani egy randit! A következő fontos tudni valók: a lány nézett ki magának, úgy, hogy mások mondták nagyon tetszem neki és szeretne társalogni velem. :) Tegnap elkértem a telefonszámát, majd megkérdeztem, nincs-e kedve eljönni velem. :) A válasz igen volt, de tudnotok kell, hogy nagyon lámpalázas volt, elképesztően zavarban volt és izgult, nagyon félénk a lány. De szerintem aranyos volt és tetszik nekem is a lány. :)A kérdéseim a következők: mikre figyeljek oda különösen ez alkalommal? Mit csináljak másképpen mint eddig? Még nem volt dolgom ilyen félénk lánnyal.
Ne siettesd!
Légy kedves, érdeklődő. :)
Számos randival a hátam mögött, megosztom tapasztalataimat veled:
Ha úgy vetted ki eddig, hogy félénk a lány, akkor az a legjobb, ha tiéd a vezető szerep. Kulcsszó: határozottság.
A lányok szeretik, ha nevükön nevezik őket, ezért azt tanácsolom, mondd ki a nevét, amikor csak teheted. Itt a bizalom a kulcsszó, mert ha sokszor szólítod a nevén (becenevén), azt bizalmasságnak veszi, ami az intimitás alapfeltétele.
Természetesen legyél udvarias, de sosem udvariaskodó. Ajánld fel, hogy te fizetsz, de ha nemet mond rá, ne ajánld fel többször. Kulcsszó: következetesség.
Kérdezd olyan dolgokról, amik érdeklik, amikről szemlátomást szívesen beszél, legyél türelmes és figyelmes hallgatótárs.
Ha viszont te beszélsz (és ez legyen gyakoribb, lévén, hogy félénk a lány), akkor öntudattal tedd. Önmagadról soha ne mondj rosszat, vagy ha mégis megteszed, az legyen önironikus köntösben. Kulcsszó: intellektuális humor.
És a végére egy-két formuláris tanács: ha nem szemüveges, akkor kérdezd meg (mélyen a szemébe nézve), hogy kontaktlencsét hord-e. Ha nem a válasz, akkor dicséret illeti szemének természetes szépségét. Dicsérd meg az ízlését: körömfesték színe, hajának formája, ruhastílusa stb.
Ha beszél hozzád, a szemébe nézz, ha beszélsz hozzá, a szemébe nézz!
Hajrá!
23/F
Nagyon köszönöm mindenki támogatását és válaszát. :D
20:07
Különösen sokat segítettél. :) Igen, igyekszem domináns lenni és irányítani (mindig is erre türekedtem, nekem kell lenni a vezetőnek tudom jól, a lányoknak ez tetszik, a bátorság és határozottság) Tudom, hogy képes vagyok rá. Meg tudja csinálni a bennem lévő férfi. A név megszólítás príma ötlet, de nem fogom túlzásba vinni. Fontos, hogy jól érezzük magunkat és NE legyen kínos csönd. (Néha volt a harmadik randimon, mert akkora már elfáradtam, ő is) Remélem, hogy ez a randi is hasonlóan jó lesz mint az előzők! :)
Sziasztok! :D
Fantasztikus randevúnk volt, nagyon sokat flörtöltünk, beszélgettünk, nevettünk, azaz, pazarúl éreztük magunkat. Az elején egy kissé félénk volt, de bedobtunk izgalmas és jó témákat: ami érdekli, ami engem érdekel, sokat lehet róla beszélni, szexi témák és szexuális dolgok stb... :) Gyakran szólítottam a nevén, ami jól esett neki és kis idő múlva engem is a nevemen szólított, mintha már ezer éve ismernénk egymást. Én voltam a vezető és azt mondta, hogy nagyon domináns, férfias vagyok és egy tetszik neki. :)KÖSZÖNÖM a nagy mértékű támogatásotokat, elképesztőe sokat segítettetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!