Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi jutna először eszedbe egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi jutna először eszedbe egy olyan pasiról aki ilyen kritikákat kapott nőktől?

Figyelt kérdés

"Balázs, nálad a külsőd huszadrangú tényező, mivel a lényed annyira zsigerileg hidegrázósan undorító, elég egy spontán megnyilvánulásod itt a fórumon, észre sem veszed, hogy kimutattad, ki is vagy valójában, és mindenkinek töményen megvan rólad a véleménye. Te, ahogyan gondolkodsz, az egész véglény szintű életed, a mérhetetlen igénytelenséged, az, hogy soha nem teszel semmiért erőfeszítést, mert nem vagy hajlandó, inkább elengeded magadat, és lassan hullasz a semmibe, ez az, ami benned az undorító, vagyis, ami jelenleg te magad vagy, az, ahogyan az egész élethez, meg mindenhez, ami benne foglaltatik, hozzáállsz."

"Egy alkoholista, gyűlölködő frusztrált, alja jellemű majom mégis mit tanítana egy gyereknek? Milyen élete lenne egy ilyen szar apával? Szar ember vagy, szóval apaként is szar lennél - ezt bizonyítja az, hogy egyáltalán megfordult a fejedben az ötlet, hogy tönkretegyél egy ártatlan életet."

"Undorító fejed van, sz.ar a tested, nem vagy humoros, az életet pedig egy romhalmaz. Valamint, egyszer priviztem veled, és nem felejtem el, mekkora utolsó f.éreg vagy."

"Szerinted miért nem kell senkinek egy puffadt fejű, igénytelen, alkoholista, lusta bivaly, aki félig csöves? Mondjuk a személyisége miatt, ami kihat a külsőre is?"

"nkább várom a szőke herceget fehér lovon, személyesen, arany koronával a fürtjein, és hattyúk vonattal hintó vigyen a palotájába, mint összeálljak egy ilyen buflák fejű, semmirekellő alkoholistával.

Te vagy az élő példa, hogy mennyivel jobb egy nőnek egyedül, mint egy lúzerrel. Az egyetlen, ami nálad kész és bele lehet ülni, az a spermafolt a lepedőn."

F/33

2024. jan. 6. 15:11
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
50 eves nonrl kezdj.
2024. jan. 6. 15:48
 12/31 anonim ***** válasza:
Minek foglalkozom neten bullyinggel?
2024. jan. 6. 15:49
 13/31 anonim ***** válasza:
*jav foglalkozol
2024. jan. 6. 15:49
 14/31 anonim ***** válasza:
77%
#12: mert egy narcisztikus figyelemqrva, akit a való életben minden bizonnyal senki le se sajnál. Számára a negatív figyelem is érték, mert legalább valaki tudomást vesz róla. Találkoztam már ezzel az állatfajtával munkahelyen is sajnos (természetesen férfi volt az ilető).
2024. jan. 6. 15:52
 15/31 anonim ***** válasza:
Az , hogy kamu epito jellegu kritilalat irtal le. Neked a kulsod meg rosszabb mint a belsod.
2024. jan. 6. 15:56
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és még valami. Ő valószínűleg úgy van vele, hogy még a gyűlölet is jobb, mintha lesajnálják (mivel valószínűleg azok, akik nem a rokonai, túlnyomórészt így viszonyulnak hozzá). Mert azáltal, hogy azáltal, hogy valakiket (netes vadidegeneket) ki tudott hozni a sodrából, még ha csak rövid időre is, abba az illúzióba / érzésbe tudja ringatni magát, hogy legalább arra a rövid időre hatalma volt fölöttük. Szerintem így lehetne leginkább összefoglalni a kérdező életét és lelkivilágát.
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Én is írtam neked ilyeneket, Balázs. De amióta tudom, hogy direkt hergeled a népet, mert magányos vagy, azóta nem váltasz ki belőlem dühöt. Inkább sajnállak, és drukkolok, hogy hozd helyre az életed.
 18/31 anonim ***** válasza:
Az jut eszembe, hogy szándékosan erre mész "ha már lúd, legyen kövér" alapon.
2024. jan. 6. 16:01
 19/31 anonim ***** válasza:
Kezdj el edzeni mert az az egyetlen eselyed mar csak.
2024. jan. 6. 16:06
 20/31 anonim ***** válasza:
39%
Hát ne haragudj 16 de ez már nem a kihoz a sodrából esete, hanem a magas labdákat lecsapkodó prolik esete. Mégis mi hoz ki annyira a sodrodból azon hogy valaki elcseszi a saját életét? Akkor jogos a dühöd ha a tiédet cseszi el.
2024. jan. 6. 16:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!