Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznál olyan pasival aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznál olyan pasival aki ilyen kritikákat kapott eddig nőktől?

Figyelt kérdés

"Szerinted miért nem kell senkinek egy puffadt fejű, igénytelen, alkoholista, lusta bivaly, aki félig csöves? Mondjuk a személyisége miatt, ami kihat a külsőre is?"

"Inkább várom a szőke herceget fehér lovon, személyesen, arany koronával a fürtjein, és hattyúk vonattal hintó vigyen a palotájába, mint összeálljak egy ilyen buflák fejű, semmirekellő alkoholistával.

Te vagy az élő példa, hogy mennyivel jobb egy nőnek egyedül, mint egy lúzerrel. Az egyetlen, ami nálad kész és bele lehet ülni, az a spermafolt a lepedőn."

"Undorító fejed van, sz.ar a tested, nem vagy humoros, az életet pedig egy romhalmaz. Valamint, egyszer priviztem veled, és nem felejtem el, mekkora utolsó f.éreg vagy."

"Egy alkoholista, gyűlölködő frusztrált, alja jellemű majom mégis mit tanítana egy gyereknek? Milyen élete lenne egy ilyen szar apával? Szar ember vagy, szóval apaként is szar lennél - ezt bizonyítja az, hogy egyáltalán megfordult a fejedben az ötlet, hogy tönkretegyél egy ártatlan életet."

"Balázs, nálad a külsőd huszadrangú tényező, mivel a lényed annyira zsigerileg hidegrázósan undorító, elég egy spontán megnyilvánulásod itt a fórumon, észre sem veszed, hogy kimutattad, ki is vagy valójában, és mindenkinek töményen megvan rólad a véleménye. Te, ahogyan gondolkodsz, az egész véglény szintű életed, a mérhetetlen igénytelenséged, az, hogy soha nem teszel semmiért erőfeszítést, mert nem vagy hajlandó, inkább elengeded magadat, és lassan hullasz a semmibe, ez az, ami benned az undorító, vagyis, ami jelenleg te magad vagy, az, ahogyan az egész élethez, meg mindenhez, ami benne foglaltatik, hozzáállsz."

"Megmondom, mi veled a bajom és felőlem sértődj meg vagy amit akarsz. Mocsokszar a belsőd, átkozott idegesítő, lehangoló, senki sem tölti szívesen az idejét olyannal, aki ennyire negatív és semmilyen. Nem az arcod a gond, hanem az, hogy nem vagy érdekes, nem lehet veled jóformán semmit sem kezdeni. Amiatt nézik a külsőt, mert a belsővel nem tudnak mit kezdeni."

2023. okt. 16. 11:12
 1/9 anonim ***** válasza:
88%

Ezt mind neked mondták?

Ahogy elnézem, az igazi gond az alkoholizmus, azon kell változtatni.

2023. okt. 16. 11:21
 2/9 A kérdező kommentje:
1: azon változtatok éppen, 200 napja nem ittam alkoholt.
2023. okt. 16. 11:21
 3/9 anonim ***** válasza:
55%

2.

Na, még 2000 nap és emberszámba vesz az emberiség.

2023. okt. 16. 11:26
 4/9 anonim ***** válasza:
86%
Nyugi, Balazska nekem is szokott irogatni a szamtalan accountjarol, nem esett le neki, hogy ferfi vagyok. Kb ilyeneket, hogy meg leszel csapdkodva fsszal, eroszakkal fenyeget, stb. Lehet erdemes lenne feljelenteni, pillanatok alatt lenyomozza a rendorseg. Boven tobb baj van itt mar, mint sima alkoholizmus.
2023. okt. 16. 11:52
 5/9 anonim ***** válasza:
75%
Nem, hiszen nyilván jó okkal vélekednek így róla az emberek.
2023. okt. 16. 11:54
 6/9 anonim ***** válasza:
76%

Nem, hülye lennék. Ha ennyi különböző nőnek ennyire hasonlóan negatív a véleménye, annak biztosan van alapja és a leírtakban több olyan visszatérő dolog is volt, ami nálam már önmagában kizáró ok lenne, szóval kizárt. De ha ezeket a kritikákat nem látnám se lenne esély, hogy egyáltalán randi legyen, bizonyára nekem is hamar feltűnnének.

De sosem késő változtatni, sok sikert hozzá.

2023. okt. 16. 13:35
 7/9 anonim ***** válasza:
73%
Hát Balázs ilyen durva véleményeket talán még Orbán és Gyurcsány sem szokott kapni.
2023. okt. 16. 14:14
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Itt az arctalan névtelen frusztrált kommentelők túl sokat engednek meg maguknak, gondolom azt se tudod milyen nők írták ezeket, szóval ebből nem érdemes levonni túl nagy következtetéseket.
2023. okt. 16. 14:31
 9/9 anonim ***** válasza:
23%
Mondjuk érdekelne milyen lelkivilág áll amögött, ha az ilyen fikázásokat gyűjtöd magadról. Én pont, hogy ignorálni szoktak az ilyeneket, mert kit érdekel a többi ember véleménye? Engem nem.
2023. okt. 16. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!