Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Te bevállalnál egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te bevállalnál egy olyan kapcsolatot, amelyről tudod, a barátaid részéről értetlenséget, kritikákat fogsz kapni?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 26. 00:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
Nem választok olyan barátokat, - akiknek bár lehet eltérő véleményük az enyémtől, sőt, néha kell is ez -, akik nem elfogadóak velem szemben és nem tartják tiszteletben a döntéseimet, s annak következményeit. :)
2018. ápr. 26. 00:18
 2/12 anonim ***** válasza:
75%
A #2-es válasz miért lett lepontozva? Nekem sincsenek olyan barátaim, akik kiakadnak azon, hogy mit csinálok. Akármit is teszek, maximum normálisan elmondják, hogy melyik részével nem értenek egyet és lapozunk. Nem állnak neki folyamatosan kritizálni és értetlenkedni. Szerintem a barátság egyik fő része, hogy úgy fogadja el az ember a másikat, amilyen.
2018. ápr. 26. 00:44
 3/12 anonim ***** válasza:
45%
A barátok véleménye nem sokat nyom a latba.
2018. ápr. 26. 01:39
 4/12 anonim ***** válasza:
85%
Magamnak akarok megfelelni, nem a barátaimnak.
2018. ápr. 26. 05:35
 5/12 anonim ***** válasza:
60%
Azért ők a barátaim, mert nem kritizálnak mindent, a magánéletembe nem szólnak bele, és ismernek annyira, hogy nem értetlenkednek. Véleményük lehet, elmondják, meghallgatom. De nem szólnak (Nem szólhatnak!) bele, hogy kivel vagyok kapcsolatban. Ilyen téren végképp nem lepődnek meg semmin. ;)
2018. ápr. 26. 06:15
 6/12 anonim ***** válasza:
60%
Ebbe a barátaim nem szólhatnak bele. De még a családom sem. Magamnak választom, nem nekik. De szerencsére a barátaim, és a sźüleim is eddig mindenkit elfogadtak, még akkor is ha nem volt róla jó véleményük. Én is csak akkor próbáltam barátnőmet kiábrándítani egy szerelemből amikor a pasi nagyon rossz hatással volt rá, lelkileg teljesen tönkretette. Amúgy nem szólunk bele egymás dolgába, legfeljebb véleményt mondunk -főleg ha kéri-, de örülünk ha a másik boldog, ezért vagyunk barátok.
2018. ápr. 26. 08:10
 7/12 anonim ***** válasza:
Kérdező, kifejtenéd, hogy miért kapnál tőlük kritikát?
2018. ápr. 26. 12:46
 8/12 A kérdező kommentje:
pl van egy gazdag,jóképű fiú ,a barátai, annak barátnői is azok és a színfalak mögött összejön egy kevésbé szép,gazdag lánnyal
2018. ápr. 26. 14:22
 9/12 anonim ***** válasza:

Mindig meghallgattam a barátaimat, és pont a mostani KOMOLY párkapcsolatom előtt mondták azt, hogy nem nekem való az illető. Igen ám, tényleg más mint a többi volt, de a többi nem vett komolyan. Ez a pasi viszont igen. Immár 6 éve. ;)

Lehet megköszönni a tanácsokat, de végső soron te ÉRZED hogy kivel találkoztál. Ők nem ismerik őt, nem tudják milyen. Külsőségekből ítélnek.

Persze éppenséggel lehet a te esetedben igazuk. :D

2018. ápr. 26. 14:41
 10/12 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

pl van egy gazdag,jóképű fiú ,a barátai, annak barátnői is azok és a színfalak mögött összejön egy kevésbé szép,gazdag lánnyal"

ó édesem jól sejtem hogy ha ilyen szinten megy a kibeszélés akkor még csak tizenévesek vagy 20-as éveitek legelején vagytok? :)

Más esetben baromi éretlen gondolkodásra vall ha emiatt...

2018. ápr. 26. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!