Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetek annyira ronda, hogy 5 egyetemi év alatt sem sikerült összehoznom egy kapcsolatot sem?
Kezdem azt hinni, hogy ezeket a kerdeseket egy ember irja ki, vagy a gyakori kerdesek csapata generalja folyton ujra.
Kuldj egy kepet nekem privatban.
Genetika és igénytelenség.
Komolyan, ilyen kérdésre mit vársz?
Néztél te már körbe kérdező? Rengeteg ronda ember mászkál párral...nézz már körbe az utcán!
Én nem tudom ki mit lát, de én rengeteg számomra ocsmány embert látok az utcán..ocsmány nőt, ocsmány pasit, ocsmány párként! Szóval ez a ronda vagyok nagyon-nagyon szubjektív!
függ attól kinél próbálkoztál milyen módon és milyen gyakorisággal? Felismered-e a jeleket hogy kinél érdemes és kinél esélytelen próbálkozni? Sok tényezős!
Én most kapcsolatban vagyok...de sok vele a nyűg :-)
Igaz a mondás, hogy aki benne van kifele vágyik aki meg nincs benne az befelé :-) Hidd el nagyon sok probléma van egy párkapcsolatban......:-) Majd meglátod!
Akarsz egyáltalán kapcsolatot? Lehet, hogy tudat alatt elutasítod.
Egyáltalán, fiú vagy vagy lány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!