Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én vagyok túlérzékeny vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok túlérzékeny vagy tényleg bántó (és valótlan) dolgot mondott?

Figyelt kérdés

Sajnos nem sikerül ebben a történetben előre jutni, x hónapja küzdünk egymással, lassan a munkám rovására megy, mert nem tudok koncentrálni.

Nem tudom, miért van ez, de mindig csipkelődik velem, a bántást ő poénnak álcázza és a negatív tulajdonságaimat emeli ki. Hogy nekem nem erősségem az őszinteség, stb. Azt mondja, hogy szeret engem, meg valahol érzem is, de ami fáj, az nem szerelem.

Dolgozom rengeteget, tanulok, sport is pipa, mert nekem ez jó és ez visz előre. Ő meg henyél. Mégis azt várja, hogy én “emeljem fel”.

Ma megkérdeztem, mit gondol rólam, furcsa vagyok-e vagy érdekes, erre azt találta mondani, hogy rideg és szeretetlen közegben vagyok, nem kapok szeretetet és ő sajnál engem stb.

Pedig pont az ellenkezője igaz, nagyon is boldog vagyok, mindenem megvan. A családom, a szüleim, barátaim. És céljaim!

Nem értem őt, szakításon gondolkodom …

2024. jan. 4. 21:22
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
76%

#9 "Ha nem, engedjen el."

Miért?Tán pisztolyt szorít a fejedhez és fogvatart a pincében?Mi az, hogy engedjen el?Menj el te, b*szki.Nem érted?Ez veled a probléma, ezért csinálja ezt veled.

Neked az egész életed, önbecsülésed attól függ, hogy mit gondol rólad a faszid, még azt is tőle várod, hogy elhagyjon, mert még ez sem megy magadtól.Mit vársz akkor?

2024. jan. 4. 23:08
 12/26 A kérdező kommentje:

Egy éve elváltam, azóta egyedül vagyok és teljesen jó így.

Ilyen tagokba meg nem futok bele legközelebb, bízom benne …

2024. jan. 4. 23:13
 13/26 anonim ***** válasza:
68%
Még a végén kiderül, hogy jogosan szól be. Hogy tényleg gép vagy munka terén, de igazából azzal kompenzálsz, mert valami mégiscsak hiányzik és az nem más mint az önbizalom, önbecsülés. Tök őszinte veled, mert a családi háttér se adta meg aminek benned kéne, hogy legyen.
2024. jan. 4. 23:15
 14/26 anonim ***** válasza:
49%

#12 "Egy éve elváltam, azóta egyedül vagyok és teljesen jó így."

Legalább magaddal legyél őszinte...Olvasd már vissza miket írtál.

2024. jan. 4. 23:17
 15/26 A kérdező kommentje:

Ő meg egyszer dolgozik, egyszer nem, most akkor ez hogy van?

Talán baj az, hogy egyedül ellátom magam, vannak kiküldetéseim több hónapra, ő meg itthon “szar az életet” játszik 40 évesen?

2024. jan. 4. 23:22
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
De te minek jöttél vele össze? Vagy minek vagy még vele? Tedd ki, probléma megoldva.
2024. jan. 4. 23:24
 17/26 A kérdező kommentje:
Az meg a másik, hogyha szeretethiányos is lennék, bár bizton nem vagyok, ilyet nem mondunk a társunknak, hanem csak adjuk a szeretetet, jó érzést, pozitív energiát mittudomén.
2024. jan. 4. 23:31
 18/26 anonim ***** válasza:

#17 Az előbb még azt írtad, hogy 1 éve váltál el és élvezed, hogy egyedül vagy.

Most akkor neked ki a társad?Kid neked ez a faszi?

2024. jan. 4. 23:33
 19/26 A kérdező kommentje:

Új kapcsolatra akkor van szükségem, ha az ad, nem pedig elvesz. Akárki nem kell, csakhogy ne legyek egyedül.

Ezzel a faszival pedig ismerkedek egyelőre, mert akkor kezdtünk el online kommunikálni, amikor nem itthon éltem.

2024. jan. 4. 23:41
 20/26 anonim ***** válasza:
#19 Oké.Na.Szerintem hagyd ott, ezt javaslom.Jobban jártok mindketten.
2024. jan. 4. 23:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!