Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemrég mentem férjhez, a férjem többször beszél úgy az elhunyt feleségéről másoknak, hogy a "párom"- mal ezt így és úgy csináltuk annak idején. Én vagyok túlérzékeny, hogy ez nekem nem esik jól?
Megértelek hogy ez neked nem esik jól!
Mond el a férjednek hogy mit érzel amikor emlegeti, de legyél rá tekintettel, hiszen veszteség érte!
Neki se lehet könnyű!
Valószínű nem tudja hogy ez téged zavar, és nincs tisztában vele hogy milyen szerencsés hogy újra párra talált. Úgy gondolom ahogy telik az idő egyre kevesebbet fogja emlegetni.
Sok türelmet kívánok!
5# ez hülyeség!
Feleségül vette a Kérdezőt!
A lényeg hogy a Kérdező mondja el a férjének hogy neki ez rosszul esik!
A lényeg hogy erről beszéljenek, beszéljék meg!
Fontos!
Amúgy kérdező, mit szeretnél, mit mondjon a férjed?
Mondja azt, hogy a volt feleségemmel ez és ez volt?De nem a volt felesége, hanem meghalt.Mondja azt, hogy a halott feleségemmel ez és az volt?Esetleg, hogy Katalinnal ez és az volt?Hogy kellene ezt megfogalmaznia, ha egyszer egy helyzetben szóba kerül a néhai felesége?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!