Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Melyik nőt választanátok párnak?
A - Dekoratív, csinos nő, sok férfinak tetszik, több komoly kapcsolata is volt már, de azt mondja, hogy még nem találta meg az igazit, így érdemes több mindenkit kipróbálni. Érettségije van és recepciósként keres havi nettó 250 000 Ft-ot, albérletben lakik két férfi szobatárssal, akikkel baráti viszonyt ápol. Kocsija vagy egyéb jövedelme nincs.
B - Átlagos vagy kicsivel átlag alatti, túlsúly (20 kg plusz). 30 éves koráig nem volt komoly kapcsolata, mert elmondása szerint nem kellett a férfiaknak. Saját lakása van és mivel programtervező informatikus, ezért kifejezetten jól keres. Havi nettó 1,5 millió Ft-ot. Ezen kívül van kiadva egy lakása is, amit örökölt, tehát passzív jövedelme is van. Van autója.
Eljárnék sportolni a másodikkal.
Ha egy kis plusz van az nem gáz de 20kg az nekem már elég sok.
24: Szerintem meg te nem érted. Pont azért kell két szélsőség közül kell választani, hogy valamelyik tulajdonság döntő lehessen és így az ember rájöjjön, hogy valójában neki mi a perdöntő, legfontosabb igénye.
A való életben rengeteg olyan helyzet van (most pont nem a párkapcsolat, ez világos), amikor választani kell és nincs meg az embernek az a luxusa, hogy akkor nem választ.
24: ha te nem kerültél még olyan helyzetbe, hogy nem tudtad kihúzni magad valami rosszból és nem kellett megalkudnod, akkor örülj neki, a szerencsések között vagy, de nem ez a jellemző.
Én mégis azt javaslom, hogy játszd végig a kérdést, hátha megtudod melyik az az igény számodra, aminek mindig teljesülnie kell, tehát a másiknak olyan tulajdonsággal kell rendelkeznie, ami ezt az igény kielégíti. A teljesség igénye nélkül. Amúgy a jó az ágybant direkt nem tettem bele, mert az nagyon torzítaná a dolgot.
Ha arról van szó, hogy egy életre kell párt választani és minden ugyanígy marad akkor B.
Ha arról, hogy kivel akarom tölteni az estét akkor A.
A döntő szempont az volna, hogy melyiket látom lehetségesebbnek: A-t kisajátítani, vagy B-t kicsinosítani.
Vagy fél órán át hasonlítgattam össze őket...
már tegnap választottam, de még mindig nem érkezett meg, nem lett barátnőm
utána tudnál nézni, hogy mi lehet a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!