Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Melyik nőt választaná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Melyik nőt választanátok párnak?

Figyelt kérdés

A - Dekoratív, csinos nő, sok férfinak tetszik, több komoly kapcsolata is volt már, de azt mondja, hogy még nem találta meg az igazit, így érdemes több mindenkit kipróbálni. Érettségije van és recepciósként keres havi nettó 250 000 Ft-ot, albérletben lakik két férfi szobatárssal, akikkel baráti viszonyt ápol. Kocsija vagy egyéb jövedelme nincs.

B - Átlagos vagy kicsivel átlag alatti, túlsúly (20 kg plusz). 30 éves koráig nem volt komoly kapcsolata, mert elmondása szerint nem kellett a férfiaknak. Saját lakása van és mivel programtervező informatikus, ezért kifejezetten jól keres. Havi nettó 1,5 millió Ft-ot. Ezen kívül van kiadva egy lakása is, amit örökölt, tehát passzív jövedelme is van. Van autója.

2023. dec. 30. 22:02
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Egyik sem.

A masodikkal meg az a bajom, hogy nem vonzo lenne szamomra

2023. dec. 31. 00:38
 12/30 anonim ***** válasza:
52%

Fájó szívvel rányomtam az A-ra.

Az első perctől ribinek tartanám mert ott az a 2 férfi, és megakarnám változtatni, valószínűleg ez jelentené a kapcsolat végét.

Az agya, B) -t választaná, de ha nincs vonzalom (eddig soha nem tetszett senki aki az "átlagos" testalkatnál egy kicsivel is több) így nem érdeklődnék iránta annyira.

2023. dec. 31. 01:11
 13/30 A kérdező kommentje:
Köszi 12-es a részletes indoklást!
2023. dec. 31. 04:47
 14/30 anonim ***** válasza:
66%
Egyértelműen A nő. Ha választhatok egy csinos vagy egy átlag alatti nő közül nyilván a csinosat választom. Még jó is h csóró, mert ha még gazdag is lenne tuti nem állna szóba velem. 😃
2023. dec. 31. 05:09
 15/30 anonim ***** válasza:
52%
dühös vagyok a világra rajtam is van 20 kg felesleg én sem kellek senkinek, ezért a sovány csajt vallasztom velem sem tett kivételt senik így én sem fogok. toxikus de ez van.
2023. dec. 31. 05:34
 16/30 anonim ***** válasza:

Az "A"-t ezért nem:

"érdemes több mindenkit kipróbálni"

"albérletben lakik két férfi szobatárssal"

A "B"-t meg ezért nem:

"Átlagos vagy kicsivel átlag alatti, túlsúly (20 kg plusz"

"30 éves koráig nem volt komoly kapcsolata"

A "C"-t választom. Írj egy "C"-t, kérdező.

2023. dec. 31. 08:16
 17/30 Noren1989 ***** válasza:
Melyik jobb az agyban?
2023. dec. 31. 08:23
 18/30 anonim ***** válasza:

Az A-t de odaköltöztetném magamhoz.

Vagy a B-t és idönként meglátogatnám az A-t.

2023. dec. 31. 08:44
 19/30 anonim ***** válasza:
9%

Te melyik vagy kedves kérdező?

Gondolom a második?

2023. dec. 31. 08:45
 20/30 anonim ***** válasza:
47%

Én egyiküket sem választanám inkább.

38/F

2023. dec. 31. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!