Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt a lányok,akikkel ismerkedem, hogy nem vagyok rájuk kíváncsi?
Kifejezetten sokat szoktam kérdezni tőlük, hogy a mi a véleményük erről,vagy arról a témáról, milyen a világlátásuk, vagy milyen kreatív ötleteik,terveik vannak a jövőre nézve. Illetve az is érdekel, hogy milyen emberek,milyen a személyiségük, mi teszi őket boldoggá, vagy éppen mitől félnek, milyen rossz szokásaik vannak, vagy éppen miben érzik magukat a legjobbnak.
Több lánytól is megkaptam már, úgy hogy amúgy tök jól ment az ismerkedés,jól eldumáltunk, jól éreztük magunkat, de valahogy elkezdtek azon szorongani, hogy nem érdeklődöm eléggé,és akkor most felsorolás jön, hogy mik voltak jellemzően a problémáik:
Meg se kérdeztem, hogy melyik egyetemre járnak,milyen szakon végeztek,milyen munkahelyen,milyen beosztásban dolgoznak, mi a feladatkörük a munkahelyen,mit esznek reggelire, hogy telik egy átlagos napjuk,mik a konkrét hobbijaik,hány testvérük,kutyájuk,macskájuk van,hol laknak,hol születtek, mivel foglalkoznak a szüleik stb.
Szóval van egy olyan érzésem, mintha elbeszélnénk egymás mellett, vagy egész egyszerűen mintha teljesen más síkon mozognánk, és nemtom, h az én készülékemben van e a hiba, hogy ez többedszer is előjön, vagy csak nem hozzám való emberekkel ismerkedem.
Lehet velem van a baj,de én nem egy CV-t akarok a másiktól, irodalomórán is rosszul voltam attól,amikor egy költőnek az életrajzi adatait kellett bemagolni ,ahelyett, hogy a mondanivalójával foglalkoztunk volna.
Nem azt mondom, hogy teljesen érdektelen kérdések ezek, de számomra nincs jelentősége, nekem nem ilyesmik alapján dől el, hogy összejövök e valakivel,vagy sem, sokkal fontosabb a szellemi összhang,meg a lelki kapocs. De ha ez tényleg ennyire fontos, megpróbálhatom magamra erőltetni, mintha érdekelnének ezek az adatok,de sztem levágós lenne,h nem, és ettől még nem jelenti az,h ne érdekelne a másik, pont hogy ő maga érdekel, a személyisége, nem pedig az önéletrajza,mintha valami állásinterjún lennénk. Előbb-utóbb úgyis minden ilyen infót meg fogok tudni róla,de nem ezen múlik,hogy összejövök e vele vagy sem. Amikor engem faggatnak ilyen adatokkal,az is olyan,h mintha harapófogóval kéne kiszedni belőlem, pedig jó egyetemre jártam,meg jó munkahelyem van,jó lakásom ,normális hobbijaim stb.,de saját magamat is unom,amikor ezeket fel kell sorolni.
Igazad van amúgy,sajnos kevés ilyen ember van, egyik barátom pl. azt tanácsolta, hogy az elején próbáljak valami 'lebutított' verzióra kapcsolni, meg nagyon átlagosan viselkedni, és olyan témákról beszélni, amikről amúgy nem szoktam. Csak az meg azért bukik meg, mert az meg nem én vagyok. :D
Nekem valahogy az ilyenkor a megérzésem, hogyha valakivel nincs meg egyből az összhang ,azzal később se lesz. Ha folyton azt kell figyelnem,h miről beszéljek,meg miről ne,az már régen rossz. Nagyon ritkán amúgy előfordul, hogy találkozom olyan lánnyal, akivel így egyből ,akár már szavak nélkül is megértjük egymást ,de az tényleg nagyon ritka.
Hát igen, alapvetően az ilyen típusú emberek a ritkák, az is csoda, hogy néha találkoznak 😀
Értem, hogy nem szeretnél magad ellen menni, de ha találkozol valakivel, aki mondjuk kicsit zárkózottabb és nem tud a smalltalk nélkül feloldódni, viszont kiderülhet róla, hogy nagyon benne van az elvont gondolkodásban, akkor elszalaszthatod életed szellemi (és egyéb) partnerét. Csak azért mert valaki nem egyből így indít, mint te, még lehet nagyon jó szellemi partner. Csak hát ugye ebben az esetben idő, amíg ez kiderül. Így most már nem tudok mást tanácsolni, mint, hogy türelem, ne ajtóstól ronts a házba, és kitartást!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!