Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mit jelent? Szerintetek megéri még beszélnem vele? Vagy hagyjam?
Figyelt kérdés
Új suliba járok. és megtetszett egy 10. -es srác (Dani). Akivel minden csütörtökön együtt vagyok tesin. Megtudtam a nevét bejelöltem egy közöségi oldalon. ő vissza is jelölt. Egyszer mikor fent volt ráírtam egy elkezdtünk beszélgetni minden jólment. Megmondtam hogy tesiről ismerem, jól elbeszélgettünk megkérdezte hogy van-e pasim. Ezt furának találtam. énis megkérdeztem van-e csaja és ő erre azt válaszolta hogy nincs de nem is kell neki elég aranyosnak tűnik meg minden. Van benne egy kis bunkó mint mindenkiben. Elmeséltem pár barátnőmnek az osztályból hogy tetszik meg minden. és azt mondták ne álljak vele szóba mert nem éri meg bunkó a srác. Ezt egy olyan lány mondta aki aránylag ismerte is Danit. Azóta nem is beszéltem Danival. De egyszer álltunk a suli folyosóján és ott volt Dani is pár csajjal és az egyik lány hallotta hogy rólam beszélgetnek és az egyik csaj megkérdezte hogy melyik az a lány és állítólag Dani rám mutatott és a csajok meg elkezdtek röhögni. De én ezt nem vettem észre.2010. okt. 21. 19:54
1/2 anonim válasza:
ezek után milyen kérdés merül fel benned?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!